Spirituele Boeken  · 26. juni 2022
Spirituele levensroman "De Salon Filosoof"
Een paar uur lag hij daar op zijn rug. Met zijn ogen open, starend naar het plafond. ‘Kun je niet slapen?’ hoorde hij naast zich. ‘Nee’, fluisterde hij zacht tegen zijn vrouw. ‘Wat is er toch?’ vroeg ze. ‘Je was de hele avond al zo afwezig.’ ‘Ach niets ga jij nu maar lekker slapen lieverd, je hebt je rust hard nodig.’
Bewustwording lessen · 07. juni 2022
Zijn positieve woorden wel echt zo positief?
Elk woord draagt een bepaalde lading in zich. Waarschijnlijk bij het woord ‘liefde’ het meeste. Als je gaat observeren, dan zul je inzien dat we veelal het woordje ‘ik’ eraan verbinden. “Ik hou van jou, ik ben dankbaar, ik ben gelukkig”. Maar dragen deze woorden en zinnen wel de waarheid in zich? Als we deze positieve woorden en zinnen gebruiken, dan dragen ze het tegendeel in zich. De denkgeest zoekt namelijk altijd een uitingsmogelijkheid.
Bewustwording lessen · 10. mei 2022
Dat ben jij!
Ons bijna gehele leven lopen we langs dezelfde lijnen, we lijken hierbinnen vrij en veilig te zijn. Uiteindelijk zullen deze lijnen ons beperken. Het is het “zelf” die deze lijnen uitzet, in stand houd, als een soort van Grit aan lijnen. Dit Grit maakt dat we onszelf herhalen, we uit herinnering en tradities ons leven invulling geven.
Quotes & Tools · 10. mei 2022
Herontdekken wie je bent
Herontdekken wie je bent
Bewustwording lessen · 10. mei 2022
Wat intelligentie is kun je niet bedenken.
Intelligentie komt te voorschijn wanneer de denkgeest geen oplossing probeert te vinden. Wat intelligentie is kun je niet bedenken. Intelligentie is niet leren via boeken en studies of specialisaties. Het valt niet te meten via testen die bedacht zijn.
Kundalini proces · 10. mei 2022
Ik noem haar...
Ik noem haar….. De kamer is stil sereen en opeens dient zich een kracht aan. Het vult mijn wezen, de kamer, alles vibreert van deze opgewekte schoonheid. Beminnenswaardig voor wie haar iets langer zou kennen. Maar je kan haar niet kennen.
Bewustwording lessen · 10. mei 2022
Feiten inzien voor feiten
Zou het niet werkelijk fantastisch zijn om niets meer te hoeven te verwerken of los te laten? Dat wij in één klap vrij kunnen zijn van het vaak pijnlijke verleden? Geen therapie meer volgen waar jouw verhaal moet, mag, wil vertellen, geen regressies, geen stukje voor stukje en of laagje voor laagje te analyseren, verwerken om tenslotte los te laten? Maar in één klap onthecht zijn van die pijnlijke gedachten, emoties en gevoelens.
Quotes & Tools · 10. mei 2022
Circle of life
Circle of life
Quotes & Tools · 10. mei 2022
Verbinding met alles
Verbinding met alles
10. mei 2022
Het niets is het alles
Het niets is het alles

Meer weergeven