Cursus

"De salon filosoof in de praktijk, wie je bent en wat je hier doet!"

Na het succes van het boek “De salon filosoof” is er nu de e-training/cursus “De salon filosoof in de praktijk.”

Een e-trainging/cursus om alle levenslessen die er in het boek schuil gaan eigen te maken en die op haar beurt een uitnodigende (uit)werking zullen hebben op uw persoonlijke ontwikkeling en (spirituele)groei. De cursus brengt je in contact met wat niet in balans is in jezelf en reikt op een liefdevolle manier handvatten aan om deze te transformeren. Mede door de vele recensies die ik op het boek kreeg, leek mij de tijd rijp om deze cursus te gaan ontwikkelen. Eigenlijk moet ik zeggen: De sfeer die er door mij heen kwam tijdens het schrijven van het boek diende zich opnieuw aan.”

De hoofdpersonen in het boek zijn gidsen die verwijzen naar de diepere lagen van bewustzijn die wij als mens in ons dragen. Ze helpen ons in te zien dat dingen vaak dieper in onszelf en verscholen liggen dan we denken. Angsten, trauma’s en onzekerheden, relatie conflicten in welke vorm dan ook bepalen teveel onze kwaliteit van leven.

Investeer in jezelf, overstijg angsten en leef jouw ware potentieel in dit leven.

Persoonlijk inzicht

De cursus helpt je om inzichten te krijgen in persoonlijke stukken, waar je wellicht al heel lang mee worstelt.

Op eigen tempo

Je kunt de cursus online en geheel op eigen tempo volgen. Je hebt niet meer nodig dan een open-mind.

Confronterend

Je leert om in de spiegel te durven kijken en jezelf te onderzoeken op oude overtuigingen en gewoontes.

Meer balans

Het breng je meer in blans door van binnen naar buiten de wereld van ervaringen aan te kijken.

Voor wie is deze e-training/cursus interessant?

Veel mensen zijn in dit tijdperk bezig met persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en zingeving. Door deze cursus te volgen en in de praktijk toe te passen, kunt u in contact komen met bijzondere lagen die wij als mens niet altijd met onze fysieke zintuigen kunnen waarnemen.

Het wakkert de intuïtie aan en helpt je om inzichten te krijgen in persoonlijke stukken, waar je wellicht al heel lang mee worstelt.

Het brengt je meer in balans door van binnen naar buiten de wereld van ervaringen aan te kijken.

 

Wat is de inhoud van de e-training/cursus en wat kun je er van verwachten?

In de cursus heb ik de stukken tekst, waarin de lessen in het boek verscholen zitten, eruit gelicht. Deze lessen worden op praktische wijze uitgelegd, zodat je deze kunt vertalen naar jouw eigen situatie(s) en ervaring(en) in het leven.

De uitleg wordt opgevolgd door oefeningen en vragen die processen in gang zetten. Vanuit deze processen vinden er activaties plaats die een positieve uitwerking kunnen hebben op belangrijke vraagstukken over levenslessen, waar je wellicht allang mee worstelt.

Enkele voorbeelden van dergelijke vraagstukken zijn:

 • Wat is echt geluk?
 • Hoe ervaar ik meer schoonheid en compassie?
 • Hoe ga ik om met verlies?
 • Hoe ga ik om met conflicten?
 • Hoe communiceer ik beter in relaties?
 • Hoe krijg ik een gezonder beeld over bijvoorbeeld geld en materie?
 • Hoe kom ik meer in balans en krijg ik meer levensenergie?
 • Hoe wordt mijn fysieke en mentale conditie verbeterd?
 • Wie ben ik nu werkelijk?
 • Welke verborgen talenten liggen er in mij verscholen?
 • Wat kan de natuur voor mij betekenen?
 • Wat is echte liefde?
 • Wat is mijn missie in dit leven?

De e-training/cursus moedigt je aan om diep in jezelf naar binnen te gaan en kan op bepaalde momenten zelfs confronterend zijn.

Er wordt je geleerd om in de spiegel te durven kijken en jezelf te onderzoeken op oude overtuigingen en gewoontes. Verleden, heden en toekomst worden onder de loep genomen. De e-training/cursus leert, door datgene af te leren wat je niet meer mee hoeft te dragen en laat uiteindelijk zien wie je werkelijk bent.

De e-training/cursus kan onafhankelijk van het boek gevolgd worden. Toch is het raadzaam om eerst het boek te lezen, daar dan het hoogst haalbare resultaat bereikt kan worden.

Wat heb je nodig voor deze cursus!

Voor deze cursus is het aan te raden om een schrift of map bij de hand te hebben, om al je bevindingen en inzichten in op te kunnen schrijven. Eventueel kun je hiernaast ook een dagboek en/of dromenboekje bij gaan houden.

Verder heb je niet meer nodig dan een open-mind. Volg de cursus op jouw eigen tempo.

Cursus De Salon Filosoof in de praktijk

De cursus brengt je in contact met wat niet in balans is in jezelf en reikt op een liefdevolle manier handvatten aan om deze te transformeren.

Scroll naar top