Begin vandaag nog met de cursus !

In dit tijdperk zijn veel mensen bezig met persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en zingeving. Door deze thuiscursus te volgen en in de praktijk toe te passen, kun je in contact komen met bijzondere lagen die wij als mens niet altijd met onze fysieke zintuigen kunnen waarnemen. 

 

Deze cursus wakkert de intuïtie aan en helpt je om inzichten te krijgen in persoonlijke stukken waarmee je wellicht al heel lang worstelt.

Het brengt je meer in balans door van binnen naar buiten de wereld van ervaringen aan te kijken. Je kunt de cursus geheel op je eigen tempo doen.

 

Hoe kan ik leren van mijn relaties?

Hoe krijg ik mijn condities in kaart en leer ik door af te leren?

Hoe kan ik mijn angsten doorzien en transformeren?

Hoe kan ik beter voor mijn lichaam zorgen?

Wat is echt geluk en hoe ziet echte schoonheid eruit?

Wat doe ik hier op aarde en op welk gebied kan ik bewuster gaan leven?

 

Dit zijn een aantal van de vraagstukken die behandeld worden tijdens de thuiscursus. Om er echt alles uit te halen krijg je 60 minuten GRATIS telefonische coaching. Deze coaching is tot drie maanden na aanschaf van de cursus geldig.

 

Investeer in jezelf en overstijg je angsten!

 "Natascha

 

In eerste instantie vond ik de cursus best wel confronterend, maar gaande weg de cursus voelde ik mijn innerlijke kracht omhoog komen. Ik heb in mijn zoektocht inmiddels al aardig wat cursussen en dergelijke gevolgd. Maar kan deze cursus echt aanbevelen als je jezelf wilt ontwikkelen en echt wilt groeien. Ronald wist tijdens de coaching sessie precies waar ik tegen aanliep en zonder veel te zeggen, bracht hij me naar mijn kern terug. Wonderlijk hoe iemand die je niet persoonlijk kent zo vertrouwd voelt en integer aangeeft, waar je staat en hoe je er op een andere wijze naar kunt kijken."


Cursus "Ont-moet jezelf" + 60 minuten GRATIS Coaching

€ 149,00

  • Beschikbaar