Troubleshooter / Zakelijk Advies

Door mijn ervaring in het bedrijfsleven doorzie ik het spel wat er gespeeld wordt.

Zo zie ik waar de valkuilen liggen, maar bovenal, waar ligt het succes! 

Met mijn aangeboren mediamieke gave, kan ik u niet alleen bijstaan als vertrouwenspersoon/adviseur, maar zie en voel ik in op uw situatie.

Ik kan dus als het ware van bovenaf meekijken naar wat uw mogelijkheden zijn.

 

U kunt mij benaderen voor de meest uiteenlopende zaken binnen het bedrijfsvlak. Welk beroep u ook uitoefent, welke vorm van ondernemerschap u ook bedrijft, evenals het opstarten of beëindigen van een onderneming,

ik kan u hierin bijstaan en begeleiden.

Telefonisch consult

€50,- (max. 45 min)

€60,- (max. 60 min)

 

Praktijk Consult     

€75,- (+/- 60 min)

€111,- (+/- 90 min)

  

Factuur excl. 21% BTW voor zakelijke klanten. 

Nadat een aantal maanden geleden een ondernemer het boek “De vernieuwde zakelijkheid” had besteld en daaruit voortvloeiend vanmorgen op consult kwam in mijn praktijk, mocht ik kippenvel ontvangen.

Hij had het boek gelezen en doordat hij door de Coronamaatregelen in de problemen was gekomen en financieel niet wist hoe hij verder moest, moest er iets gebeuren, maar het lukte hem maar niet om anders te denken over zijn bedrijf.

 

Het 'nieuwe normaal' bestaat niet, als je blijft denken en handelen vanuit het bekende, las hij in de het boek.

Hij besloot het werkgedeelte op zichzelf en zijn bedrijf toe te passen en omdat hij zo op de drempel stond van ‘niet meer meten hoe nu verder te moeten’, gebeurde er iets met hem. Hij begon buiten het bekende, buiten zijn eigen standaard te kijken en te voelen. Hij begon weer mogelijkheden te zien, in plaats van de moeilijkheden van de afgelopen twee jaar.

 

“Succes ligt in elke actie besloten” is  de rode draad van het boek, en hij begon te begrijpen wat er werkelijk mee bedoelt werd. Samen met zijn personeel zijn ze gaan brainstormen met het boek op tafel en een hebben concept weten te creëren van het bedrijf dat door deze aanpassingen in korte tijd nieuwe opdrachten wisten binnen te halen.

Samen hebben ze binnen de nog geldende maatregelen een winstgevende structuur weten te genereren, dat als wanneer de maatregelen opgeheven worden, niets het bedrijf  meer zal tegenhouden om uit te groeien tot een gerespecteerd bedrijf dat staat voor gelijkheid en medemenselijkheid waar beide partijen proffeit vinden in de deals die gesloten worden.

 

Hij was voor de Corona ingesteld om winst te maken en geld te verdienen, maar nu staat hij voor creatieve samenwerking, waardoor er langdurige en vertrouwensbanden worden opgebouwd om bij een eventuele volgende crisis, pandemie met elkaar om tafel te gaan en te onderzoeken naar wat er wél mogelijk is, in plaats van wat de regering nu doet te kijken naar wat er niet mogelijk is, afhankelijk van de cijfers en adviezen en tekortkomingen, omdat er bezuinigd wordt op belangrijke zaken die gebaseerd zijn op korte termijn winstbejag.

 

Ik ben trots op deze ondernemer en dankbaar dat ik het boek heb mogen schrijven voordat Corona uitbrak.

Tenminste, ik schreef het in augustus 2019 en heb sterk het gevoel dat het virus toen ook al onder ons was en ik daardoor dit boek mocht schrijven.

 

Ben je ondernemer, groot of klein of heb je een leidinggevende functie binnen een bedrijf of organisatie dan is misschien “De vernieuwde zakelijkheid” iets voor je.

Laat je uitdagen om jezelf en je onderneming opnieuw uit te vinden door dit boek.

Sommigen noemen het een ‘zelfhulpboek’, maar ik word misselijk van deze cliché benaming.

Je helpt namelijk niet alleen ‘jezelf’, maar ook je medemens en onderneming en leert kijken, denken en voelen buiten de huidige heersende en geldende structuren. De wetten van succes liggen niet verscholen in winst en geld verdienen op korte termijn, want waar sta je bij de volgende crisis?

 

Kijk naar de geschiedenis en zie dat de periodes daartussen bepalen dat er een nieuwe crisis gecreëerd wordt.

Onze maatschappij hoeft niet de oplossing te verwachten van de politiek, maar van de ondernemers.

Ondernemers zijn de voorloper, de pioniers van de nieuwe wereld!

 

Je kunt het boek bestellen meteen aan de slag gaan, wat is het dat je tegenhoud?

De vernieuwde zakelijkheid

€ 39,95

€ 24,95

  • 2 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1
Voor meer  info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer  info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer  info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding

Eigen werk/boeken

klik op de afbeelding
klik op de afbeelding
Dagboek aan mijn overleden vader

U kunt bellen, een WhatsApp of SMS bericht sturen naar:

Bel: 06-37686615 voor het maken van een afspraak!


Helderziend Medium Paragnost Ronald Rhijnsburger

Klik op afbeelding voor meer informatie...