Nieuwe activiteiten

Ghostwriter

Wat veel mensen nog niet weten is dat ik ook werkzaam ben als Ghostwriter. Afgelopen week heb ik van een heel speciaal persoon met een bijzonder levensverhaal de opdracht gekregen om haar boek te schrijven. 

Wil jij ook een boek schrijven maar krijg je de woorden niet op papier? Mail mij dan voor mee informatie. Het is belangrijk dat de schrijver begrijpt en voelt wat je precies bedoelt en dit weet te vertalen. Middels mijn heldere intuïtie en invoelend vermogen maken we er een mooi project van. Een boek is een kindje dat liefde en aandacht nodig heeft. Kortom loop je al een tijdje met het idee een boek te willen schrijven maar kom je er niet uit, mail mij dan vrijblijvend op; 

ronaldrhijnsburger@outlook.com  

Verkooppartners gezocht!

Lijkt het je leuk om mee te werken aan de verspreiding van mijn nieuwe boek “Dagboek aan mijn overleden vader”? Misschien is het dan interessant voor je om als verkooppartner aan de slag te gaan. Ik heb er voor gekozen om het boek volledig in eigen beheer uit te geven. Niet dat er geen interesse is, maar gezien de huidige boekenmarkt, voelde ik niet de verbinding met de uitgeverijen. Om het boek toch zoveel mogelijk zichtbaar te krijgen, kwam het idee van verkooppartner bij me op. Resoneert dit bij je en lijkt het je een uitdaging om mee te werken aan dit project? Wil je meer informatie over het verkooppartnerschap? Neem dan vrijblijvend  contact met mij op via; ronaldrhijnsburger@outlook.com .  

Gastdichter Angela Moreel

 

 

 

In mijn nieuwe boek “Dagboek aan mijn overleden vader”, zijn prachtige en ontroerende gedichten opgenomen van gastdichters. Gedichten die troost en inspiratie kunnen bieden voor wie zich in een rouwproces bevind. Zo ook is er een gedicht opgenomen van Angela Moreel. Zij is auteur van het aangrijpende en  meeslepende boek “Leef naar je dromen”. Hieronder lees je een korte beschrijving waar het boek over gaat:

 

 

 

Leef naar je dromen

Om aan de sleur in hun huwelijk te ontsnappen emigreren Beverly en Damon met hun kinderen naar de andere kant van de wereld om daar helemaal opnieuw te beginnen. Door daar te experimenteren met een bevriend stel dat ze bij aankomst hebben leren kennen, komen ze al snel terecht in spannende en opwindende situaties waarbij de passie voelbaar word. Totdat Iris vermist raakt en de vraag rijst wie hiermee te maken heeft. Een intense zoektocht start waarbij het onmogelijke mogelijk word en waarbij liefde en verdriet dichter bij elkaar komen te staan dan ooit. Alle verhoudingen komen onder een vergrootglas te liggen tot de dader gevonden word , en duidelijk word dat niet alles in het leven is wat het lijkt.

 

Ben je nieuwsgierig naar meer! Bestel dit schitterende E-boek dan via de onderstaande knop voor slechts €6.99 

 

 

 

Het nieuwe boek, Dagboek aan mijn overleden vader

Pre-order Now!

Vanaf 13 Maart wordt mijn nieuwe boek

"Dagboek aan mijn overleden vader" gelanceerd. Nadat mijn vader drie jaar geleden overleed, ben ik een dagboek gaan bijhouden. Veel van de klanten die mij contacteren worstelen met zichzelf, omdat ze in een rouwproces zitten. Na het teruglezen van de dagboekfragmenten zag ik dat er een rode draad in het rouwproces zat. Het idee was geboren en ik ben aan het schrijven geslagen. We rouwen niet alleen om een dierbare die ons ontvalt, maar ook verhuizen, het beëindigen van een relatie, het verlies van baan of onderneming draagt een rouwproces in zich. Er is geen vast script over hoe we moeten rouwen, al wordt er veel gesproken over 'de vijf fases' die er zijn. Tussen de dagboekfragmenten door, reik ik via mijn  zienswijze handvatten en inzichten aan om het verwerkingsproces te ondersteunen. Achterin het boek zijn gedichten opgenomen van mensen die deze tijdens een rouwproces geschreven hebben.

Bestel het boek nu alvast en ontvang 10% korting op de aankoop.

 

Nieuw initiatief van Ronald & Jolanda Rhijnsburger

Nadat ik onderzoek voor mijn nieuwe boek had gedaan, waarin de verschillende vormen van rouwen onder de loep genomen worden, kwam ik tot de ontdekking dat de eenzaamheid die de verandering in het leven teweegbrengt, het grootste obstakel is voor mensen die zich in een periode van rouw bevinden. Samen met mijn vrouw kwamen we op het idee om hier aandacht aan te geven. Zo hebben we de website "De Rouwkamer" ontwikkeld. Een website waar mensen met elkaar in gesprek kunnen komen en praten over hun rouwprocessen. 

 

Welkom op deze site! 

Je vindt hier van alles wat te maken heeft met rouwverwerking.

Gedichten, handvatten, muziek en interessante links die ondersteuning en troost bieden.

(Klik op de afbeelding om op deze website te komen)