Nieuws bronnen

Spirituele Roman nu voor €17.95

Ronald neemt je in dit schitterende boek mee naar het leven van Johannes Brand.

Johannes is advocaat en zijn vrouw is ernstig ziek.

Na het overlijden is hij de weg kwijt.

Hij komt in een stroomversnelling van spirituele bewustzijnsprocessen en heeft contact met dierbaren uit het Hiernamaals.

Niet alleen hijzelf veranderd, maar ook zijn leven veranderd. 

Zo erft hij een huis en ontmoet hij hele lieve mensen.

 

Ik zal niet teveel verklappen, omdat je dit boek zelf  moet ontdekken. Het is niet zomaar een boek, nee, het gaat veel dieper. Tussen de regels door ontstaat er een energie die niet van hier is. Wij noemen het "Het thuiskomen". Maar ontdek het zelf, een boek dat met heel veel liefde is geschreven en door gegeven is.

 

Liefs, Jolanda Rhijnsburger


Energetische Natuurgeneeskunde

Mijn naam is Ghezal Payandeh. Ik ben Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut, aangesloten bij erkende beroepsvereniging CAT en sta geregistreerd in het hbo-register voor beroepsbeoefenaren van de complementaire zorg van Stichting RBCZ.

Ik behandel mensen met energetische therapie en geef psychosociale zorg.

Energetische therapie valt onder complementaire geneeskunde, echter is het geen vervanging van traditionele medische zorg, eerder een waardevolle aanvulling.

In deze drukke (social media) tijden kan er weinig ruimte overblijven om te onderzoeken wat er echt in je leeft. Misschien zit je al een poos niet meer lekker in je vel.

Is het dan vreemd dat je uit balans raakt?

Als Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut kan ik je helpen en ondersteunen. Ik werk kleinschalig, zeer persoonlijk, en op een professionele en betrokken wijze. Energetische therapie helpt bij het behandelen van zowel lichamelijke als bij psychische problemen. Niet alleen brengt het je in balans, maar zorgt het er ook voor dat je zoveel mogelijk in balans blijft.

Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

 

 

 


Ga je mee op reis naar de werelden achter de sluiers?

Jolanda Rhijnsburger neemt je mee naar de andere werelden. Ze schrijft verhalen die ze doorkrijgt van haar gidsen, Engelen en opgestegen meesters. Je stapt samen met haar een compleet andere wereld binnen, een wereld die alleen bestaat uit liefde. Jolanda schrijft niet alleen verhalen. Nee, ze schrijft ook verhalen voor anderen. Zo ontstonden er Innerlijk kind verhalen, Troostverhalen en liefdevolle verhalen van je Beschermengel. De mooiste verhalen die ze de afgelopen 15 jaar geschreven heeft, heeft ze een boek van laten maken, en binnenkort komt de derde druk er van uit.

 

Maar dat niet alleen, Haar tweede boek "De Water-Engelen" is bijna klaar. Een schitterende reis door de Hemelse wateren samen met Sanne en Alba de Albatros, de walvissen, dolfijnen en natuurlijk de Water-Engelen. Op haar website staat meer over dit boek beschreven. Aan dit schitterende boek vol met lessen en innerlijke reiniging wordt op dit moment hart gewerkt. De prachtige tekeningen weten je echt te raken. En iedereen kan dit boek lezen. Van 8-88+ Neem anders even een kijkje op haar website, ik weet zeker dat je het ene verhaal na het andere gaat lezen. 

 


Fantastisch boek van Robert Althuis

Als gastschrijver schreef Robert Althuis al een zeer inspirerend stuk in het boek "De vernieuwde zakelijkheid". Robert is woonachtig in Amerika en heeft zijn missie in het leven gevonden. Hij schreef een fantastisch boek dat via onderstaande link te verkrijgen is. Ook zijn vernieuwde website is het waard om te bezoeken. 

 

Het leven van Robert Althuis begon als een sprookje. Succesvolle carrière, geweldige vrouw, enorme rijkdom, totdat het allemaal uit elkaar viel.

Zijn meedogenloze streven naar meer had zijn leven geruïneerd.

 

Never Enoughitis beschrijft Roberts wilde opkomst tot succes en catastrofale val, met alle pijnlijke details en fouten van die reis blootgelegd. 

 

Deel één schetst het verhaal van een idyllische jeugd, jeugdige wereldreizen, sprookjeshuwelijk en torenhoge carrière.

Deel twee onthult hoe het allemaal misging, elke draad van dat hoge leven langzaam en onverbiddelijk ontrafelend als Robert's onverzadigbare verlangen naar meer, kostte hem alles.

Deel drie is een verhaal van transformatie, ontworpen om anderen te helpen dezelfde fouten te voorkomen. Als je je vast voelt zitten, leeg, onvervuld of aan het einde van je touw, zal Never Enoughitis je een weg naar voren verlichten, waardoor je het ware waarom van je beste leven kunt ontgrendelen.

 

 

 


Bevrijdleven Carla van Hooff

 

 

Download nu gratis het E-book Bevrijdleven van Carla van Hoof op onderstaande link!

Carla van Hooff is bewustzijnscoach en auteur van de boeken: Bevrijdleven & De uitnodiging die leven heet. Voor meer informatie kun je haar website bezoeken: www.bevrijdleven.nl

 

 

 

 

7 tips voor meer blijdschap in je leven!!!

 

 

De glimlach van mijn hart

Binnenkort verschijnt het boek; "De glimlach van mijn hart" Via via kwam Anne Nieuwehuizen op mijn pad. Ze was op zoek naar iemand om haar te helpen haar levensverhaal op papier te zetten. Tijdens ons eerste gesprek was er een klik. Volmondig heb ik ja gezegd tegen haar om samen hier een prachtig boek van te maken. We zijn nu met het laatste hoofdstuk bezig en het zal niet lang meer duren voordat het te bestelen is. Houd mij social media in de gaten voor meer informatie. 


Nu weer te volgen: Healing-Sessie

 

Trance-Medium

 

Even weer thuiskomen

U heeft ook al zo'n lange reis achter de rug

Laat u meevoeren door de liefde van het Christus-Bewustzijn in deze bijna drie uur durende sessie.


Ghostwriter

 

 

Altijd al een boek willen schrijven,

maar u komt er niet uit?


Verkooppartners gezocht!

 

Lijkt het je leuk om mee te werken aan de verspreiding van mijn nieuwe boek “Dagboek aan mijn overleden vader”? 


Gastdichter Angela Moreel

 

 E-book van Angela Moreel

één van de gastdichters in mijn nieuwste boek "Dagboek aan mijn overleden vader"


Het nieuwe boek: "Dagboek aan mijn overleden vader"

 

 

1 april 2021

Nadat mijn vader drie jaar geleden overleed, ben ik een dagboek gaan bijhouden.