Commentaren: 20
 • #20

  Willemijn ter Haage (maandag, 15 februari 2021 11:54)

  Voor zakelijk advies heb ik Ronald benaderd.
  Hij kon precies vertellen met welke klant ik wel of niet mee verder moest.
  Achteraf ben ik hem heel erg dankbaar, hij had in alles gelijk!
  Voor al mijn zakelijke vragen bel ik eerst Ronald, ik laat hem er naar kijken voor ik een beslissing neem.
  Bedankt voor al je adviezen Ronald, je bent een Topper!!

  Groeten van Willemijn.

 • #19

  Lucia Ivens (maandag, 15 februari 2021 11:53)

  Allereerst complimenten voor de mooie duidelijke website.
  Ronald heeft mij al diverse malen op het juiste spoor gezet in stukken waarbij ik vastliep in mijn leven. Hij ziet snel de dingen zoals ze zijn. Ook heeft hij bij alles wat hij tijdens een consult zag gelijk gekregen. Het klopte allemaal.
  Dankjewel Ronald voor de hulp, die je tot nu toe geboden hebt. Ik zal je op zeker blijven benaderen voor volgende consulten.

 • #18

  Wilma uit Wassenaar (maandag, 15 februari 2021 11:53)

  Ronald heeft een hele fijne stem, zeer helend. Ik werd gelijk rustig toen ik die hoorde, het voelde als vertrouwd.
  Ronald is erg goed, er zijn er maar weinig die op dat niveau werken.
  Hij heeft mij al menig maal goed geholpen.
  Veel succes Ronald!

 • #17

  Alice (maandag, 15 februari 2021 11:51)

  Bedankt voor het fijne consult!
  Ik liep vast in mijn eigen bewustzijn proces.
  Je hebt heel helder alle facetten uit één gezet, waardoor alle vragen weg vielen en plaatsmaakte voor ruimte.
  Ik zal je zeker aan bevelen.

  Liefs Alice

 • #16

  Ito Fiorito (maandag, 15 februari 2021 11:50)

  Mooi Ronald,
  Eenvoudig, duidelijk en strak uitgevoerd.
  Met vertrouwen de toekomst tegemoet.
  Dank je,
  Ito

 • #15

  George Hammer (maandag, 15 februari 2021 11:49)

  Ik wil graag Ronald bij deze bedanken voor zijn scherpe inzichten en meedenkend vermogen . Hij heeft mij nieuwe handvatten en inzichten gegeven om een bedrijf op te starten . Ik ben er heel blij mee . Als u problemen of vragen heb om verder te komen in uw leven dan is dit de juiste man hiervoor . Nogmaals heel erg bedankt Ronald
  Mvgr George

 • #14

  Allard (maandag, 15 februari 2021 11:43)

  Jaren geleden een zoektocht naar mijzelf begonnen. Des tijds, alleenstaande man, 55 jr. zonder kinderen, vooruit kijkend niet in een diep groot zwart gat maar in een prachtig groot open veld waarin nog zoveel mogelijk was doch geen idee had wat ik er allemaal mee kon. (het proces was begonnen). Zinvol ouder worden. Tal van filosofische en psychologische boeken doorgeworsteld. Zelf in het verleden aantal bijzondere (paranormale) zaken ervaren om uiteindelijk toch hulp in geroepen van een psycholoog. Twee jaar geconsulteerd. Veel geleerd toch niet afdoende (paranormale ervaringen? Psychologie is een wetenschap; ga door jij). Na een rust periode twee jaar regressietherapie, veel geleerd en ervaren (paranormale ervaringen, wel ???). Na een tijdje Ronald Rhijnsburger gebeld (5-10-2014). Ik ben op mijn hoede, zeg alleen mijn naam en vraag of ik gelegen bel? Wacht even zei Ronald voor dat je verder gaat: dat, en dat, en dat!!!
  Hoe weet jij dat, hoe kan dat; sputterde ik nog even.
  Ik heb uiteindelijk vier jaar zitten praten en niet dat kunnen formuleren wat jij over mij nu zegt! Wat een invoelen, super!
  Bijna een half jaar later had ik Ronald weer aan de telefoon in een euforie van dankbaarheid; Help Ronald wat gebeurd er met mij? Ik had je al eerder verwacht, zei hij; Je hebt een Kundalini ontwaking!
  Een wat???? Zoek het maar op !!!
  Dank je wel Ronald voor je begeleiding door al die poorten!
  Dank je wel en we houden contact!!

 • #13

  Joop (maandag, 15 februari 2021 11:41)

  Bedankt voor het consult, ga zeker weer bellen. Bedankt Groeten Joop

 • #12

  Rozalinde (maandag, 15 februari 2021 11:39)

  Dat was een zeer verhelderend gesprek met Dhr. Rhijnsburger.
  Mijn complimenten!
  Dit is de nieuwe spiritualiteit!!!
  Dit is het nieuwe bewustzijn!!!
  Ben zeer dankbaar dat ik u ben tegen gekomen.
  Hartelijke groet,
  Rozalinde

 • #11

  Hannie (maandag, 15 februari 2021 11:36)

  Ben heel blij met de hulp van Ronald

 • #10

  Fernanda (maandag, 15 februari 2021 11:35)

  Ik heb een telefonisch consult gehad met Ronald. Hij heeft mij een hoop duidelijk gemaakt en handvatten gegeven om verder te gaan. Zowel op mijn persoonlijke pad alsook op zakelijk gebied. Hij is een van de beste raadgevers die ik tot heden gesproken heb. Lekker nuchter, to the point en zeker niet zweverig.

  Dank je wel Ronald!

 • #9

  Loes (maandag, 15 februari 2021 11:34)

  Ronald zou ik willen omschrijven als:
  Inspirerend, scherp van geest, een combinatie van mediamiek met een zeer goed realiteitsbesef.
  Dank je wel!! Loes

 • #8

  Antonie de la Court (maandag, 15 februari 2021)

  Echt een leuke gozer die Ronald. en ook nog goed ook. Hij komt heel vertrouwd over en hij is razend snel, heeft gelijk het overzicht over de situatie waar in je vast zit. Hij heeft heel veel humor, is recht door zee, en houd niet van spelletjes. Hij doorziet je gelijk, je kan hem niet voor de gek houden. Hij is ongelofelijk goed met zijn bewustzijnslessen, binnen de kortste keren heeft hij je volledig in het NU gezet en zoals hij het verteld, dan is het allemaal zo simpel. Als ik het overzicht in mezelf kwijt ben, dan is dit dé man die mij weer terug brengt naar de staat waar mijn rust is. Bedankt kerel. tot snel.

 • #7

  Nieske (maandag, 15 februari 2021 11:33)

  Ik heb nadat ik Ronald al eerder benaderde, heb ik mijn tweede tel. consult gehad.
  Ronald voelt heel vertrouwd aan en ik word rustiger van zijn stem. of de dingen kloppen dat moet nog blijken
  .Ook al had ik geen vakantieplannen.( geplande vak.ging niet door), ga ik volgende week toch nog onverwachts weg..en alleen zoals Ronald voorspelde.

 • #6

  Gert (maandag, 15 februari 2021 11:32)

  Bedankt Ronald voor het consult, het was weer zeer verhelderend.
  Je bent zeker een aanrader en ga je zeker aanbevelen bij mijn cliënten.

 • #5

  Henriette (maandag, 15 februari 2021 11:31)

  Ronald, dankjewel voor alle mooie gesprekken die we hebben gehad en voor het beantwoorden van alle vragen die ik heb over de reis van mijn leven :-) Het maakt niet uit of het over werk, privé of over welk onderwerp dan ook gaat.

  De telefoongesprekken zijn niet alleen zinvol, maar vooral ook heel leerzaam. Het zijn voor mij vooral lessen in bewustzijn.

  Wat zijn er weinig woorden en korte sessies voor nodig om tot inzicht te komen. De blinde vlekken weet jij zo boven tafel te krijgen. Door je geduld, heldere no nonsense aanpak, woordkeuze en energieoverdracht ben jij moeiteloos in staat om mij weer terug te brengen naar de essentie en me te laten herinneren wie ik werkelijk ben. En vooral waarom ik hier ben.

  Je hebt al zoveel bijgedragen aan mijn bewustzijnsproces. Het is niet in woorden te vangen hoe belangrijk jij bent geweest in mijn proces. Woorden zijn eigenlijk zinloos. Maar om hier toch een stukje te schrijven heb ik er toch een paar uit de kast gehaald :-)

  Ik hoop natuurlijk dat je nog lang telefonische consulten geeft zodat mensen die even vast lopen of je advies nodig hebben je kunnen bellen, maar hoop dat je ook met een boek gaat komen met jouw wijsheid en lessen zodat het onder een breder publiek toegankelijker kan worden.
  De wereld wordt een stuk mooier als er meer vanuit de essentie geleefd wordt. Fijn dat je er bent.

  Liefs, Henriette

 • #4

  Ton Geilenkirchen (maandag, 15 februari 2021 11:30)

  Innerpeace is the path of knowledge.....to achieve inerpeace you need first to clean up, see things clear, for which, sometimes, you do need support. Ronald Rhijnsburger could be your support, if your will is strong enough to pass by your ego.
  I speak from experience.....both, the innerpeace as well the need of some support, to challenge yourself, in a way you never did or achieved or even can't imagine. RECOMMENDABLE..!!!

 • #3

  Marianne van de Kamp (maandag, 15 februari 2021 11:29)

  Dankjewel Ronald voor alweer een fijn gesprek. Zo prettig dat jij steeds weer in een helicopterview met me meekijkt. En langzaam maar wel heel zeker begin ik er meer van te begrijpen of liever gezegd te ervaren. En wat dat ‘er’ is.... Haha dat is nu juist niet te benoemen, maar fijn is het wel. Ik noem het maar loslaten. Een woord zo. Aak en makkelijk gezegd ‘ je moet het loslaten’ Mijn vaste antwoord is dan : om iets los te laten moet je het wel eerst durven vastpakken. Dat is geloof ik nu aan de gang. De fase van vastpakken (is ook letterlijk materieel) begint op zijn eindje te lopen en het loslaten heeft zijn aanvang genomen. Heel wonderlijk, maar helemaal goed zo. Nogmaals dankjewel voor je fijne begeleiding bij dit proces!

 • #2

  Yolanthe (maandag, 15 februari 2021 11:28)

  Op 28 mei jl. heb ik een consult gehad bij Ronald. Ik had het gevoel dat ik volledig was vastgelopen.
  Tijdens dit consult waarbij Ronald feilloos kon aangeven waar het "probleem" zat besloot ik om een één op één coaching sessie te doen.
  Een investering in mijzelf.
  Gelukkig kon ik al op 31 mei terecht.
  Wat een ervaring. Ronald heeft een hele zuivere energie Flitsend en snel. Dit, met zijn zakelijke inzichten, geeft een fantastische combinatie.
  Nadien heb ik, en nog, heel duidelijk de nawerking gevoeld. Het lijkt heel erg op de pijnen die in het boek worden omschreven.
  Maar het is een gevoel van groei, van stappen vooruit zetten. Na de coaching gingen mensen zeggen: wat zie je er goed uit! Ik durfde mijzelf ook meer te openen naar degene waar ik veel van houd. Dit gaf een verrassende wending. Al met al ben ik zo blij dat ik deze investering in mijzelf heb gedaan. De ontwikkelingen beginnen net! Dank Ronald!
  I AM Grateful.��

 • #1

  Shirley van Leeuwen (maandag, 15 februari 2021 11:27)

  Ronald een heel nuchtere betrokken persoon die je precies weet te triggeren hoe je t zou kunnen doen. Veel kostbare tips en hij kan je goed voorbereiden voor "the future".Hij voelt je meteen haarfijn aan als persoon. Ik zou hem iedereen aanraden, vooral omdat hij zo REALISTISCH is to the point.
  Lieve groet Shirley van Leeuwen ;)