Recensies

Ronald Rhijnsburger

Innerpeace is the path of knowledge.....to achieve inerpeace you need first to clean up, see things clear, for which, sometimes, you do need support. Ronald Rhijnsburger could be your support, if your will is strong enough to pass by your ego. I speak from experience.....both, the innerpeace as well the need of some support, to challenge yourself, in a way you never did or achieved or even can't imagine. RECOMMENDABLE..!!!
Ton Geilenkirchen
Innerpeace is the path of knowledge.....to achieve inerpeace you need first to clean up, see things clear, for which, sometimes, you do need support. Ronald Rhijnsburger could be your support, if your will is strong enough to pass by your ego. I speak from experience.....both, the innerpeace as well the need of some support, to challenge yourself, in a way you never did or achieved or even can't imagine. RECOMMENDABLE..!!!
Henriette
Ronald zou ik willen omschrijven als: Inspirerend, scherp van geest,een zeer goed realiteitsbesef. Dank je wel!! Loes
Loes
Dat was een zeer verhelderend gesprek met Dhr. Rhijnsburger. Mijn complimenten! Dit is het nieuwe bewustzijn!!! Ben zeer dankbaar dat ik u ben tegen gekomen.
Rozalinde
Ik heb Ronald gebeld voor een afspraak. Al na een aantal dagen kon ik bij hem terecht in zijn praktijk. Het was een zeer verhelderend gesprek en hij gaf mij zeer goede adviezen omtrent mijn bedrijf. Ook op persoonlijk vlak heeft hij mij bij gestaan en kan alleen maar zeggen tegen de gene die dit leest, dit is een zeer betrouwbaar en zeer goede coach! Alles wat wij hebben besproken is uit gekomen op zakelijk, financieel en op persoonlijk gebied. Later heb ik hem nog eens benaderd via een telefonisch consult, en weer was het gesprek verhelderend en kwam alles uit wat hij verteld had. Ik schrijf niet zo snel een reactie, maar vond dit wel een vermelding waard. Roy.
Roy van S.
Bedankt voor het fijne consult! Ik liep vast in mijn eigen bewustzijn proces. Je hebt heel helder alle facetten uit één gezet, waardoor alle vragen weg vielen en plaatsmaakte voor ruimte. Ik zal je zeker aan bevelen. Liefs Alice
Alice
Voor zakelijk advies heb ik Ronald benaderd. Hij kon precies vertellen met welke klant ik wel of niet mee verder moest. Achteraf ben ik hem heel erg dankbaar, hij had in alles gelijk! Voor al mijn zakelijke vragen bel ik eerst Ronald, ik laat hem er naar kijken voor ik een beslissing neem. Bedankt voor al je adviezen Ronald, je bent een Topper!! Groeten van Willemijn.
Willemijn ter Haage
Mooie website!Heel duidelijk en mooi beschreven. Ga zo door! Groetjes Jacky vd Berg
Jacky v.d. Berg
Dankjewel Ronald voor alweer een fijn gesprek. Zo prettig dat jij steeds weer in een helokopterview met me meekijkt. En langzaam maar wel heel zeker begin ik er meer van te begrijpen of liever gezegd te ervaren. En wat dat ‘er’ is.... Haha dat is nu juist niet te benoemen, maar fijn is het wel. Ik noem het maar loslaten. Een woord zo. Aak en makkelijk gezegd ‘ je moet het loslaten’ Mijn vaste antwoord is dan : om iets los te laten moet je het wel eerst durven vastpakken. Dat is geloof ik nu aan de gang. De fase van vastpakken (is ook letterlijk materieel) begint op zijn eindje te lopen en het loslaten heeft zijn aanvang genomen. Heel wonderlijk, maar helemaal goed zo. Nogmaals dankjewel voor je fijne begeleiding bij dit proces!
Marianne van der Kamp
Ik heb een telefonisch consult gehad met Ronald. Hij heeft mij een hoop duidelijk gemaakt en handvatten gegeven om verder te gaan. Zowel op het persoonlijk pad alsook op zakelijk gebied. Hij is een van de beste raadgevers die ik tot heden gesproken heb. Lekker nuchter en to the point. Dank je wel Ronald!
Fernanda
Ben heel blij met de hulp van ronald
Hannie
Bedankt voor het consult, ga zeker weer bellen. Bedankt Groeten Joop
Joop
Ik wil graag Ronald bij deze bedanken voor zijn scherpe inzichten en meedenkend vermogen . Hij heeft mij nieuwe handvaten en inzichten gegeven om een bedrijf op te starten . Ik ben er heel blij mee . Als u problemen of vragen heb om verder te komen in uw leven dan is dit de juiste man hiervoor . Nogmaals heel erg bedankt Ronald Mvgr george
George Hammer
Ronald heeft een hele fijne stem, zeer helend. Ik werd gelijk rustig toen ik die hoorde, het voelde als vertrouwd. Ronald is erg goed, er zijn er maar weinig die op dat niveau werken. Hij heeft mij al menig maal goed geholpen. Veel succes Ronald!
Wilma O.
Ik heb ook een consult gehad in zijn praktijk. Ronald had alle tijd voor mij en was heel fijn om met hem te communiceren. Hij is snel, zit vol humor, het was een fijn gesprek, ga zeker nog een keer bellen. Gr Peter
Peter van K
Vanaf het begin ben ik al klant bij Ronald. Heb in het verleden al vele coaches gebeld, maar ze konden mij nooit echt verder helpen in mijn stukken waar ik nog in vast liep. Begin vorig jaar kwam ik Ronald tegen via Facebook, vanaf het eerste gesprek heeft hij mij door zulke zware stukken heen geholpen wat een psycholoog in jaren niet gelukt is. Ik ben Ronald heel erg dankbaar, door hem heb ik veel geleerd over hoe ik zelf in elkaar zit, en al vele patronen in mij zelf heb mogen oplossen. Ik kan hem dan ook ten zeerste aanbevelen! Groetjes Eva Zier.
Eva
Echt een leuke gozer die Ronald. en ook nog goed ook. Hij komt heel vertrouwd over en hij is razend snel, heeft gelijk het overzicht over de situatie waar in je vast zit. Hij heeft heel veel humor, is recht door zee, en houd niet van spelletjes. Hij doorziet je gelijk, je kan hem niet voor de gek houden. Hij is ongelofelijk goed met zijn bewustzijnslessen, binnen de kortste keren heeft hij je volledig in het NU gezet en zoals hij het verteld, dan is het allemaal zo simpel. Als ik het overzicht in mezelf kwijt ben, dan is dit dé man die mij weer terug brengt naar de staat waar mijn rust is. Bedankt kerel. tot snel.
Antonie de la Court
Ronald een heel nuchtere betrokken persoon die je precies weet te triggeren hoe je t zou kunnen doen. Veel kostbare tips en hij kan je goed voorbereiden voor "the future".Hij voelt je meteen haarfijn aan als persoon. Ik zou hem iedereen aanraden,vooral omdat hij zo REALISTISCH is to the point. Lieve groet Shirley van Leeuwen 😉
Shirley van Leeuwen
Bedankt Ronald voor het consult, het was weer zeer verhelderend. Je bent zeker een aanrader en ga je zeker aanbevelen bij mijn cliënten.
Gert
Mooi Ronald, Eenvoudig, duidelijk en strak uitgevoerd. Met vertrouwen de toekomst tegemoet. Dank je, Ito
Ito Fiorito
Hallo Ronald, Ik zag je website staan op Facebook, en dacht, waarom niet een recensie schrijven, je hebt het verdiend! Jij hebt mijn leven erom verruimd met jou Teaching, en ik ben je daar erg dankbaar voor. Mijn leven heeft een hele andere wending genomen, en ben nu gelukkig met mij zelf, heb nu eindelijk de rust gevonden. Zelf loop ik al een enige tijd mee in dit wereldje, en heb na een paar hele bekende leraren/meesters hier in Nederland nog niet iemand tegen gekomen, die daar bij dicht in de buurt kwam, tot dat ik Ronald sprak. Ronald is een fijne rustige man, een man die vol humor zit, maar ook een echte vertrouwenspersoon. Ik kan hem dan ook ten zeerste aanbevelen. Bedankt Ronald.
Marjan uit de Bilt
Allereerst complimenten voor de mooie duidelijke website. Ronald heeft mij al diverse malen op het juiste spoor gezet in stukken waarbij ik vastliep in mijn leven. Hij ziet snel de dingen zoals ze zijn. Ook heeft hij bij alles wat hij tijdens een consult zag gelijk gekregen. Het klopte allemaal. Dankjewel Ronald voor de hulp, die je tot nu toe geboden hebt. Ik zal je zeker blijven benaderen voor een volgende consult.
Lucio Evens
wat een mooie website het is allemaal heel duidelijk geen poespas maar realistische dingen veel succes met alles
Marianne Bronk-Buijn

“Creëer je eigen leven en leef in het nu!”

"Stoppen met lezen was geen optie"

Het boek 'De Salon Filosoof'

Een boek voor iedereen die zich met bewustwording, zelfreflectie, mindfulness, rouwverwerking en levenslessen bezig houdt.

Nu ook beschikbaar!

Cursus
De Salon Filosoof in de praktijk beschikbaar!

Scroll naar top