Referenties

Commentaren: 30
 • #30

  Shirley van Leeuwen (zondag, 01 september 2019 11:49)

  Ronald een heel nuchtere betrokken persoon die je precies weet te triggeren hoe je t zou kunnen doen.Veel kostbare tips en hij kan je goed voorbereiden voor "the future".Hij voelt je meteen haarfijn aan als persoon.Ik zou hem iedereen aanraden,vooral omdat hij zo REALISTISCH is to the point.
  Lieve groet Shirley van Leeuwen ;)

 • #29

  Yolanthe (vrijdag, 28 juni 2019 13:18)

  Op 28 mei jl. heb ik een consult gehad bij Ronald. Ik had het gevoel dat ik volledig was vastgelopen.
  Tijdens dit consult waarbij Ronald feilloos kon aangeven waar het "probleem" zat besloot ik om een één op één coaching sessie te doen.
  Een investering in mijzelf.
  Gelukkig kon ik al op 31 mei terecht.
  Wat een ervaring. Ronald heeft een hele zuivere energie en krijgt messcherpe en zuivere boodschappen door. Flitsend en snel. Dit, met zijn zakelijke inzichten, geeft een fantastische combinatie.
  Nadien heb ik, en nog, heel duidelijk de nawerking gevoeld. Het lijkt heel erg op de pijnen die in het boek worden omschreven.
  Maar het is een gevoel van groei, van stappen vooruit zetten. Na de coaching gingen mensen zeggen: wat zie je er goed uit! Ik durfde mijzelf ook meer te openen naar degene waar ik veel van houd. Dit gaf een verrassende wending. Al met al ben ik zo blij dat ik deze investering in mijzelf heb gedaan. De ontwikkelingen beginnen net! Dank Ronald!
  I AM Grateful.��

 • #28

  Marianne van der Kamp (donderdag, 26 april 2018 11:08)

  Dankjewel Ronald voor alweer een fijn gesprek. Zo prettig dat jij steeds weer in een helokopterview met me meekijkt. En langzaam maar wel heel zeker begin ik er meer van te begrijpen of liever gezegd te ervaren. En wat dat ‘er’ is.... Haha dat is nu juist niet te benoemen, maar fijn is het wel. Ik noem het maar loslaten. Een woord zo. Aak en makkelijk gezegd ‘ je moet het loslaten’ Mijn vaste antwoord is dan : om iets los te laten moet je het wel eerst durven vastpakken. Dat is geloof ik nu aan de gang. De fase van vastpakken (is ook letterlijk materieel) begint op zijn eindje te lopen en het loslaten heeft zijn aanvang genomen. Heel wonderlijk, maar helemaal goed zo. Nogmaals dankjewel voor je fijne begeleiding bij dit proces!

 • #27

  Ton Geilenkirchen (dinsdag, 06 maart 2018 15:28)

  Innerpeace is the path of knowledge.....to achieve inerpeace you need first to clean up, see things clear, for which, sometimes, you do need support. Ronald Rhijnsburger could be your support, if your will is strong enough to pass by your ego.
  I speak from experience.....both, the innerpeace as well the need of some support, to challenge yourself, in a way you never did or achieved or even can't imagine. RECOMMENDABLE..!!!

 • #26

  Henriette (dinsdag, 21 maart 2017 21:10)

  Ronald, dankjewel voor alle mooie gesprekken die we hebben gehad en voor het beantwoorden van alle vragen die ik heb over de reis van mijn leven :-) Het maakt niet uit of het over werk, privé of over welk onderwerp dan ook gaat.

  De telefoongesprekken zijn niet alleen zinvol, maar vooral ook heel leerzaam. Het zijn voor mij vooral lessen in bewustzijn.

  Wat zijn er weinig woorden en korte sessies voor nodig om tot inzicht te komen. De blinde vlekken weet jij zo boven tafel te krijgen. Door je geduld, heldere no nonsense aanpak, woordkeuze en energieoverdracht ben jij moeiteloos in staat om mij weer terug te brengen naar de essentie en me te laten herinneren wie ik werkelijk ben. En vooral waarom ik hier ben.

  Je hebt al zoveel bijgedragen aan mijn bewustzijnsproces. Het is niet in woorden te vangen hoe belangrijk jij bent geweest in mijn proces. Woorden zijn eigenlijk zinloos. Maar om hier toch een stukje te schrijven heb ik er toch een paar uit de kast gehaald :-)

  Ik hoop natuurlijk dat je nog lang telefonische consulten geeft zodat mensen die even vast lopen of je advies nodig hebben je kunnen bellen, maar hoop dat je ook met een boek gaat komen met jouw wijsheid en lessen zodat het onder een breder publiek toegankelijker kan worden.
  De wereld wordt een stuk mooier als er meer vanuit de essentie geleefd wordt. Fijn dat je er bent.

  Liefs,

  Henriette • #25

  Gert (donderdag, 05 januari 2017 09:59)

  Bedankt Ronald voor het consult, het was weer zeer verhelderend.
  Je bent zeker een aanrader en ga je zeker aanbevelen bij mijn cliënten.

 • #24

  Nieske (donderdag, 28 juli 2016 02:08)

  Ik heb nadat ik Ronald al eerder benaderde, heb ik mijn tweede tel.consult gehad.
  Ronald voelt heel vertrouwd aan en ik word rustiger van zijn stem. of de dingen kloppen dat moet nog blijken
  .Ook al had ik geen vakantieplannen.( geplande vak.ging niet door), ga ik volgende week toch nog onverwachts weg..en alleen zoals Ronald voorspelde.

 • #23

  Antonie de la Court (vrijdag, 22 april 2016 19:19)

  Echt een leuke gozer die Ronald. en ook nog goed ook. Hij komt heel vertrouwd over en hij is razend snel, heeft gelijk het overzicht over de situatie waar in je vast zit. Hij heeft heel veel humor, is recht door zee, en houd niet van spelletjes. Hij doorziet je gelijk, je kan hem niet voor de gek houden. Hij is ongelofelijk goed met zijn bewustzijnslessen, binnen de kortste keren heeft hij je volledig in het NU gezet en zoals hij het verteld, dan is het allemaal zo simpel. Als ik het overzicht in mezelf kwijt ben, dan is dit dé man die mij weer terug brengt naar de staat waar mijn rust is. Bedankt kerel. tot snel.

 • #22

  Loes (dinsdag, 05 april 2016 19:37)

  Ronald zou ik willen omschrijven als:

  Inspirerend, scherp van geest,een combinatie van mediamiek met een zeer goed realiteitsbesef.

  Dank je wel!!

  Loes

 • #21

  Fernanda (vrijdag, 11 maart 2016 17:15)

  Ik heb een telefonisch consult gehad met Ronald. Hij heeft mij een hoop duidelijk gemaakt en handvatten gegeven om verder te gaan. Zowel op het spirituele pad alsook op zakelijk gebied. Hij is een van de beste paragnosten en raadgevers die ik tot heden gesproken heb. Lekker nuchter, to the point en zeker niet zweverig.

  Dank je wel Ronald!

 • #20

  Maria Westerhof (maandag, 15 februari 2016 08:11)

  Ik had veel vragen aan Ronald. Mijn eerste vraag was: hoe ver ben ik op mijn spirituele pad?. Het antwoord van Ronald was: "ga even rustig zitten en haal diep adem. En kijk wat voor emoties, gedachtes en gevoelens er bij je omhoog komen, zover ben je". Na dit stukje kwam er een rust over mij heen en heb het gevoel of er zoveel gebeurd is, maar, kan het nog niet begrijpen met mijn denken. Ronald spreekt zeer helder, nuchter, en heeft zoveel humor. Ik ga binnenkort beginnen met het teaching traject waar ik enorm naar uit kijk. Als u verder wil komen op uw eigen spirituele pad en u zoekt iemand die u daar bij kan helpen en begeleiden, dan is Ronald de juiste persoon. Ronald nogmaals bedankt, mijn leven heeft weer zoveel meer kleur!

 • #19

  Hannie (woensdag, 03 februari 2016 10:17)

  Ben heel blij met de hulp van ronald

 • #18

  Rozalinde (woensdag, 03 februari 2016 09:48)

  Dat was een zeer verhelderend gesprek met Dhr. Rhijnsburger.
  Mijn complimenten!
  Dit is de nieuwe spiritualiteit!!!
  Dit is het nieuwe bewustzijn!!!
  Ben zeer dankbaar dat ik u ben tegen gekomen.
  Hartelijke groet,
  Rozalinde • #17

  Marjan uit de Bilt (woensdag, 20 januari 2016 09:05)

  Hallo Ronald,
  Ik zag je website staan op Facebook, en dacht, waarom niet een recensie schrijven, je hebt het verdiend!
  Jij hebt mijn leven erom verruimd met jou Teaching, en ik ben je daar erg dankbaar voor.
  Mijn leven heeft een hele andere wending genomen, en ben nu gelukkig met mij zelf, heb nu eindelijk de rust gevonden.
  Zelf loop ik al een enige tijd mee in het spirituele wereldje, en heb na een paar hele bekende leraren/meesters hier in Nederland nog niet iemand tegen gekomen, die daar bij dicht in de buurt kwam, tot dat ik Ronald sprak.
  Ronald werk met zijn gave op een zeer hoog niveau, ongekend!
  Ronald is een fijne rustige man, een man die vol humor zit, maar ook een echte vertrouwenspersoon.
  Ik kan hem dan ook ten zeerste aanbevelen.
  Een spiritueel meester is opgestaan!
  Bedankt Ronald.

 • #16

  Maria van Z (woensdag, 13 januari 2016 16:22)

  Ik ben bij Ronald in zijn praktijk geweest.
  Heb al eerder Paragnosten benaderd en had er eerlijk gezegd niet zo goede ervaringen mee.
  Had na afloop nog steeds de zelfde vragen of er was me een dure cursus aangesmeerd die ik helemaal niet wilde. Ronald was mijn laatste hoop.
  Inmiddels ben ik al 5 keer langs geweest in zijn praktijk, twee keer voor een consult, en drie keer voor zijn teaching. En ik heb meer bereikt in dat halve jaar dan in al die jaren daarvoor.
  Mijn leven is veel beter in balans en als ik er niet meer uit kom met het opruimen van oude karma, bel ik Ronald voor een consult en hij heeft mij binnen twee min weer in het Nu gezet.
  Steeds sta ik weer versteld van zijn gave, hij is erg vriendelijk, met erg veel humor, duidelijk, eerlijk, schakelt ontzettend snel, weet gelijk in welk stuk je zit, verbazend genoeg, hij heeft altijd gelijk, en wat fijn is, hij is niet zo’n mannetje van de klok. Hij kijkt niet op 10 minuten.
  Dus… bel hem een keer!!
  Groetjes Maria

 • #15

  Joop (woensdag, 13 januari 2016 15:54)

  Bedankt voor het consult, ga zeker weer bellen. Bedankt Groeten Joop

 • #14

  Allard (zondag, 10 januari 2016 21:51)

  Jaren geleden een zoektocht naar mijzelf begonnen. Des tijds, alleengaande man, 55 jr. zonder kinderen, vooruit kijkend niet in een diep groot zwart gat maar in een prachtig groot open veld waarin nog zoveel mogelijk was doch geen idee had wat ik er allemaal mee kon. (het proces was begonnen). Zinvol ouder worden.Tal van filosofische en psychologische boeken doorgeworsteld. Zelf in het verleden aantal bijzondere (paranormale) zaken ervaren om uiteindelijk toch hulp in geroepen van een psycholoog. Twee jaar geconsulteerd. Veel geleerd toch niet afdoende (paranormale ervaringen? Psygologie is een wetenschap; ga door jij). Na een rust periode twee jaar regressietherapie, veel geleerd en ervaren (paranormale ervaringen, wel ???). Na een tijdje Ronald Rhijnsburger gebeld (5-10-2014). Ik ben op mijn hoede, zeg alleen mijn naam en vraag of ik gelegen bel? Wacht even zei Ronald voor dat je verder gaat: dat, en dat, en dat!!!
  Hoe weet jij dat, hoe kan dat; sputterde ik nog even.
  Ik heb uiteindelijk vier jaar zitten praten en niet dat kunnen formuleren wat jij over mij nu zegt! Wat een invoelen, super!
  Bijna een half jaar later had ik Ronald weer aan de telefoon in een euforie van dankbaarheid; Help Ronald wat gebeurd er met mij? Ik had je al eerder verwacht, zei hij; Je hebt een Kundalini ontwaking!
  Een wat???? Zoek het maar op !!!
  Dank je wel Ronald voor je begeleiding door al die poorten!
  Dank je wel en we houden contact!!

 • #13

  Roy van S (zondag, 10 januari 2016 21:23)

  Ik heb Ronald gebeld voor een afspraak. Al na een aantal dagen kon ik bij hem terecht in zijn praktijk. Het was een zeer verhelderend gesprek en hij gaf mij zeer goede adviezen omtrent mijn bedrijf. Ook op persoonlijk vlak heeft hij mij bij gestaan en kan alleen maar zeggen tegen de gene die dit leest, dit is een zeer betrouwbaar en zeer goede paragnost/coach! Alles wat wij hebben besproken is uit gekomen op zakelijk, financieel en op persoonlijk gebied. Later heb ik hem nog eens benaderd via een telefonisch consult, en weer was het gesprek verhelderend en kwam alles uit wat hij verteld had. Ik schrijf niet zo snel een reactie, maar vond dit wel een vermelding waard. Roy.

 • #12

  george hammer (zondag, 10 januari 2016 19:31)

  Ik wil graag Ronald bij deze bedanken voor zijn scherpe inzichten en meedenkend vermogen . Hij heeft mij nieuwe handvaten en inzichten gegeven om een bedrijf op te starten . Ik ben er heel blij mee . Als u problemen of vragen heb om verder te komen in uw leven dan is dit de juiste man hiervoor . Nogmaals heel erg bedankt Ronald
  Mvgr george

 • #11

  Ito Fiorito (zondag, 10 januari 2016 11:49)

  Mooi Ronald,
  Eenvoudig, duidelijk en strak uitgevoerd.
  Met vertrouwen de toekomst tegemoet.
  Dank je,
  Ito

 • #10

  Marijke Ham (zaterdag, 09 januari 2016 21:51)

  Je nieuwe website ziet er echt heel mooi uit Ronald. Duidelijkheid en dat is ook wat men nodig heeft.
  Succes Ronald.

  Liefs, Marijke

 • #9

  Alice (zaterdag, 09 januari 2016 10:58)

  Bedankt voor het fijne consult!
  Ik liep vast in mijn eigen bewustzijn proces.
  Je hebt heel helder alle facetten uit één gezet, waardoor alle vragen weg vielen en plaatsmaakte voor ruimte.
  Ik zal je zeker aan bevelen.

  Liefs Alice

 • #8

  Wilma O uit Wassenaar (donderdag, 07 januari 2016 12:52)

  Ronald heeft een hele fijne stem, zeer helend. Ik werd gelijk rustig toen ik die hoorde, het voelde als vertrouwd.
  Ronald is erg goed, er zijn er maar weinig die op dat niveau werken.
  Hij heeft mij al menig maal goed geholpen.
  Veel succes Ronald!

 • #7

  Lida Tuijp (woensdag, 06 januari 2016 23:02)

  Mooie site Ronald, lekker duidelijk en nuchter.
  Veel succes

  Liefs Lida

 • #6

  Lucia Ivens (woensdag, 06 januari 2016 21:25)

  Allereerst complimenten voor de mooie duidelijke website.
  Ronald heeft mij al diverse malen op het juiste spoor gezet in stukken waarbij ik vastliep in mijn leven. Hij ziet snel de dingen zoals ze zijn. Ook heeft hij bij alles wat hij tijdens een consult zag gelijk gekregen. Het klopte allemaal.
  Dankjewel Ronald voor de hulp, die je tot nu toe geboden hebt. Ik zal je op zeker blijven benaderen voor volgende consults.

 • #5

  Peter v K (woensdag, 06 januari 2016 16:50)

  Ik heb ook een consult gehad in zijn praktijk. De Paragnost Ronald had alle tijd voor mij en was heel fijn om met hem te communiceren.
  Hij is snel, zit vol humor, het was een fijn gesprek, ga zeker nog een keer bellen.
  Gr Peter

 • #4

  Willemijn ter Haage (woensdag, 06 januari 2016 13:16)

  Voor zakelijk advies heb ik Ronald benaderd.
  Hij kon precies vertellen met welke klant ik wel of niet mee verder moest.
  Achteraf ben ik hem heel erg dankbaar, hij had in alles gelijk!
  Voor al mijn zakelijke vragen bel ik eerst Ronald, ik laat hem er naar kijken voor ik een beslissing neem.
  Bedankt voor al je adviezen Ronald, je bent een Topper!!

  Groeten van Willemijn.

 • #3

  Eva (woensdag, 06 januari 2016 08:35)

  Vanaf het begin ben ik al klant bij Ronald.
  Heb in het verleden al vele mediums en paragnosten gebeld, maar ze konden mij nooit echt verder helpen in mijn stukken waar ik nog in vast liep.
  Begin vorig jaar kwam ik Ronald tegen via Facebook, vanaf het eerste gesprek heeft hij mij door zulke zware stukken heen geholpen wat een psycholoog in jaren niet gelukt is.
  Ik ben Ronald heel erg dankbaar, door hem heb ik veel geleerd over hoe ik zelf in elkaar zit, en al vele patronen in mij zelf heb mogen oplossen. Ik kan hem dan ook ten zeerste aanbevelen!
  Groetjes Eva Zier.

 • #2

  Jacky vd Berg (dinsdag, 05 januari 2016 21:35)

  Mooie website!Heel duidelijk en mooi beschreven.
  Ga zo door!
  Groetjes Jacky vd Berg

 • #1

  marianne bronk-buijn (dinsdag, 05 januari 2016 18:57)

  wat een mooie website het is allemaal heel duidelijk geen poespas maar realistische dingen veel succes met alles