Kundalini Proces / Kundalini Healing
Coaching/Healing & Sessies · 31. januari 2023
Als je een partner hebt waarbij de Kundalini zo sterk stroomt, kan ik u alleen maar aanraden, laat hem of haar zijn gang gaan. Ga niet in verzet, ga niet zeggen dat iets niet mag, maar gooi alle principes die wij als mens generaties na elkaar door hebben gegeven, overboord. Hij of zij is niet je bezit, zijn/haar liefde voor jou zal niet minder worden als je loslaat, maar juist meer! Dit proces is zo leerzaam voor jullie allebei, maar je moet durven, en er open voor staan.

Troubleshooter / Zakelijk Advies
Coaching/Healing & Sessies · 31. januari 2023
U kunt mij benaderen voor de meest uiteenlopende zaken binnen het bedrijfsvlak. Welk beroep u ook uitoefent, welke vorm van ondernemerschap u ook bedrijft, evenals het opstarten of beëindigen van een onderneming, ik kan u hierin bijstaan en begeleiden.

Healing & Reading-Sessie
Coaching/Healing & Sessies · 31. januari 2023
Vanuit mijn praktijk in Epen, gelegen in het stiltegebied in het heuvellandschap van Zuid-Limburg, (ook wel het “Bronnenlandschap” genoemd) geef ik Healing-Sessies. Onder begeleiding van mijn gidsen ontvangt u tijdens deze ongeveer 3 uur durende sessie, de energie om weer dichter bij uzelf te komen en te blijven. De helende energie neemt u mee en zal u helpen om dichter in verbinding te komen met datgene waarvoor u hier op aarde bent gekomen.

Spirituele Master Teaching
Coaching/Healing & Sessies · 31. januari 2023
Steeds meer mensen kiezen ervoor om een Teaching te volgen in de praktijk. Tijdens een Teaching gaan we samen op reis. Samen onderzoeken we waar er gehechtheden, eventuele trauma’s, blokkades en of angsten zitten. Door samen naar deze conditioneringen van het verleden te kijken en te onderzoeken op echtheid, vind er verruiming plaats. In deze verruiming is vrijheid, geluk en schoonheid aanwezig.

Echte intelligentie komt voort uit liefde

Wacht niet op een oplossing!
Bewustwording lessen · 18. september 2022
Oorlog in onze achtertuin, voedselprijzen die de pan uitstijgen, ondernemers en huishoudens waarbij het water aan de lippen staat, en het ergste moet nog gaan komen. De jaren van welvaart zijn geteld en laten voorlopig niets meer van zich horen. Van de politiek en wereldleiders hoeven we mijns inziens geen oplossing te verwachten. We staan naakt, koud en alleen in onze denk-economie, waarbij we ondertussen alle grenzen van het werkelijk waarlijke van het leven uit het oog verloren zijn.

De kleur van harmonie
Bewustwording lessen · 15. september 2022
Er zijn van die dagen dat er een bepaalde magie in de lucht hangt. De gitzwarte kraaien zijn als eerste wakker en laten weten aan de rest van de vogels, dat er niet met hen te spotten valt. Dan volgen de zwart witte eksters, die wonen in de hoogste boom in de tuin. Ze worden steeds minder schuw en komen naast je zitten op een tak, om aan te geven dat het de hoogste tijd voor eten is. Ze praten op hun manier tegen je en maken je aan het lachen, door hun eigenwijsheid.

De wil van Kundalini
Kundalini proces · 23. augustus 2022
Dan op een onbewaakt moment wanneer de stem in het hoofd even niet oplet of meekijkt, gebeurt het. Boem! Je begint te trillen en te schudden vanbinnen, je krijgt zonder ergens aan te denken spontaan een gelukzalig gevoel over je heen. Je hebt zo’n heldere droom dat je bij het wakker worden, letterlijk wakker wordt met nieuwe ogen.

Zijn positieve woorden wel echt zo positief?
Bewustwording lessen · 07. juni 2022
Elk woord draagt een bepaalde lading in zich. Waarschijnlijk bij het woord ‘liefde’ het meeste. Als je gaat observeren, dan zul je inzien dat we veelal het woordje ‘ik’ eraan verbinden. “Ik hou van jou, ik ben dankbaar, ik ben gelukkig”. Maar dragen deze woorden en zinnen wel de waarheid in zich? Als we deze positieve woorden en zinnen gebruiken, dan dragen ze het tegendeel in zich. De denkgeest zoekt namelijk altijd een uitingsmogelijkheid.

Dat ben jij!
Bewustwording lessen · 10. mei 2022
Ons bijna gehele leven lopen we langs dezelfde lijnen, we lijken hierbinnen vrij en veilig te zijn. Uiteindelijk zullen deze lijnen ons beperken. Het is het “zelf” die deze lijnen uitzet, in stand houd, als een soort van Grit aan lijnen. Dit Grit maakt dat we onszelf herhalen, we uit herinnering en tradities ons leven invulling geven.

Meer weergeven

U kunt bellen, een WhatsApp of SMS bericht sturen naar:

Bel: 06-37686615 voor het maken van een afspraak!


Helderziend Medium Paragnost Ronald Rhijnsburger

Klik op afbeelding voor meer informatie...