Coaching/Healing & Sessies

Kundalini Proces / Kundalini Healing
Coaching/Healing & Sessies · 31. januari 2023
Als je een partner hebt waarbij de Kundalini zo sterk stroomt, kan ik u alleen maar aanraden, laat hem of haar zijn gang gaan. Ga niet in verzet, ga niet zeggen dat iets niet mag, maar gooi alle principes die wij als mens generaties na elkaar door hebben gegeven, overboord. Hij of zij is niet je bezit, zijn/haar liefde voor jou zal niet minder worden als je loslaat, maar juist meer! Dit proces is zo leerzaam voor jullie allebei, maar je moet durven, en er open voor staan.

Troubleshooter / Zakelijk Advies
Coaching/Healing & Sessies · 31. januari 2023
U kunt mij benaderen voor de meest uiteenlopende zaken binnen het bedrijfsvlak. Welk beroep u ook uitoefent, welke vorm van ondernemerschap u ook bedrijft, evenals het opstarten of beëindigen van een onderneming, ik kan u hierin bijstaan en begeleiden.

Healing & Reading-Sessie
Coaching/Healing & Sessies · 31. januari 2023
Vanuit mijn praktijk in Epen, gelegen in het stiltegebied in het heuvellandschap van Zuid-Limburg, (ook wel het “Bronnenlandschap” genoemd) geef ik Healing-Sessies. Onder begeleiding van mijn gidsen ontvangt u tijdens deze ongeveer 3 uur durende sessie, de energie om weer dichter bij uzelf te komen en te blijven. De helende energie neemt u mee en zal u helpen om dichter in verbinding te komen met datgene waarvoor u hier op aarde bent gekomen.

Spirituele Master Teaching
Coaching/Healing & Sessies · 31. januari 2023
Steeds meer mensen kiezen ervoor om een Teaching te volgen in de praktijk. Tijdens een Teaching gaan we samen op reis. Samen onderzoeken we waar er gehechtheden, eventuele trauma’s, blokkades en of angsten zitten. Door samen naar deze conditioneringen van het verleden te kijken en te onderzoeken op echtheid, vind er verruiming plaats. In deze verruiming is vrijheid, geluk en schoonheid aanwezig.