Troubleshooter

 

 

Als Troubleshooter kan ik u zakelijk en/of privé professioneel en discreet bijstaan op de meest uiteenlopende gebieden. Als troubleshooter beschik ik over gedegen kennis op het gebied van gedragsanalyse, Marketingstrategieën, juridische inzichten, reputatie/imago schade, persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei.

 

In de Verenigde Staten is het inzetten van een troubleshooter al jaren de normaalste zaak van de wereld. Met name de politiek en de Hollywood-scene maken veel gebruik van de zogenoemde spindoctors/troubleshooters.

 

Ieder individu of organisatie kan wel eens in de problemen raken.

Wanneer beslissingen verkeerd of ongunstig uitvallen kan dit het imago van uzelf of uw organisatie schade toebrengen. Uiteraard wilt u dit zo snel mogelijk beperken of herstellen.

 

Heeft u of uw organisatie te kampen met een situatie waarin snel geschakeld dient te worden, dan kunt u van mijn diensten gebruik maken om het probleem te tackelen, te controleren of advies gericht op te lossen.

 

Al 25 jaar adviseer en begeleid ik individuen en organisaties . Naast het oplossen, controleren van de desbetreffende kwestie adviseer ik hoe eventuele problematiek in de toekomst voorkomen kan worden, door persoonlijke en bedrijfsmatige inzichten te verschaffen aan u of uw organisatie.

 

U kunt van mijn diensten gebruik maken voor de meest uiteenlopende zaken.

U kunt hierbij denken aan:

 

-         Als rechterhand strategisch meekijken in de meest brede zin

-         Een probleem inzichtelijk maken, oplossen of controleren.

-         Het herstellen van imago schade of adviseren hoe deze te versterken.

-         Zakelijke groei en ontwikkeling (consultancy).

-         Persoonlijk ontwikkeling (coaching)

-         Het versterken van uw website teksten

-         Het opzetten van een onderneming

-         Marketingstrategieën

-         Het inzichtelijk maken waar het in uw organisatie beter kan

-         Bedrijfsprofielen

-         Het aantrekken(screenen) van de juiste werknemer(s).

-         Vertrouwenspersoon

-         Verhoogde bedrijfsresultaten (meer winst )

 

 

 

Vanuit kerncommunicatie en scherpe intuïtie kom ik snel tot de kern . In mijn nieuwe boek “De Vernieuwde Zakelijkheid” De simpelheid van direct en duurzaam succes, wordt uitvoerig ingegaan op hoe u en/of uw organisatie beter voor de dag kunt komen. Door mijn kennis met de ‘knowhow’ van Rob van Dort (CEO Rob van Dort Group) te bundelen, brengen wij 50 jaar kennis en wijsheid in beeld. We beschrijven hoe awareness kan leiden tot een succesvollere organisatie. Een organisatie die  meer winst genereert en gemotiveerde mensen op de werkvloer heeft rond lopen.

 

 

                                         Succes ligt in elke actie besloten