Zakelijke consulten

Praktijk & Telefonisch

Praktijk consult, coaching, troubleshooter

Al jaren bezoeken en contacteren ondernemers en leidinggevenden Ronald, zowel telefonisch, als in de praktijk, om mee te kijken in zaken waar tegenaan gelopen wordt en hoe u succesvoller kan worden in uw onderneming of organisatie.

Tijdens een consult wordt er oplossingsgericht gekeken en krijgt u handvatten aangereikt die direct toepasbaar zijn. Tijdens deze sessie is Ronald meer een sparringpartner en daagt hij u uit om uzelf opnieuw uit te vinden op zakelijk en persoonlijk vlak. Als troubleshooter werkt hij heel doelgericht om problemen te tackelen, met oplossingen te komen voor conflicten en/of hoe u succesvoller kunt gaan opereren met het oog op duurzaamheid, resultaat en omzetverhoging. Door middel van heldere waarnemingen en een sterk ontwikkelde intuïtie komt hij snel tot de kern. Met bijna 25 jaar ervaring ziet hij snel in wat de meest constructieve manier van handelen is.

U kunt van zijn diensten gebruik maken voor de meest uiteenlopende zaken:

 • Als rechterhand strategisch meekijken in de meest brede zin
 • Een probleem inzichtelijk maken, oplossen of controleren
 • Zakelijke groei en ontwikkeling (consultancy)
 • Persoonlijk ontwikkeling (coaching)
 • Het versterken van uw website teksten
 • Het opzetten van een onderneming
 • Marketingstrategieën
 • Het inzichtelijk maken waar het in uw organisatie beter kan
 • Bedrijfsprofielen
 • Het aantrekken(screenen) van de juiste werknemer(s).
 • Vertrouwenspersoon
 • Verhoogde bedrijfsresultaten (meer winst)

Prijzen

Telefonisch consult € 50,00 ex btw

Praktijkconsult in Epen Limburg €65,00 ex btw

Voor info of telefonische afspraak telefoon 06-37686615

Wilt u meer informatie over wat ik voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier of contactgegevens.

Succesplan speciaal voor kleine en startende ondernemers

Kleine zelfstandigen en startende ondernemers

Ook kleine ondernemers of startende ondernemers kunnen bij Ronald terecht.

Bent u een kleine zelfstandige en wilt u groeien met uw onderneming en meer winst genereren? Dan is het belangrijk om een duidelijke en heldere visie te hebben. Het succes van de onderneming hangt af van het feit of de ondernemer goed in zijn of haar vel zit en helder heeft waar de talenten en drijfveren liggen. Maar zeker niet onbelangrijk zijn de vragen; wat is de ideale doelgroep, of nog belangrijker hoe filter ik de ideale klant uit het aanbod.

Met Ronald aan uw zijde wordt er gekeken naar de missie die u voor ogen heeft en de daarbij behorende visie. U ontvangt persoonlijke en zakelijke inzichten en handvatten die direct toepasbaar zijn. Ronald onderscheidt zich doordat hij feilloos kan invoelen waar voor u de mogelijkheden liggen binnen de markt. Waar bevinden zich de valkuilen binnen uw ondernemerschap? Maar ook welke eigenschappen binnen uw ondernemerschap hebben aandacht nodig. Het belang om hiernaar te kijken weegt volgens Ronald net zo zwaar, als het uitlichten waarin wel wordt uitgeblonken.

Ondernemen bestaat uit vele facetten. Pas bij een totaal overzicht van alle facetten, kan er sprake zijn van duurzaam succes. Dit vindt plaats vanuit kerncommunicatie en zichtbaar leiderschap zowel zakelijk als privé. Als sparringpartner of als bedrijfscoach zet Ronald u in uw kracht, zodat u met een scherpe en heldere visie de doelen bereikt die zakelijk uitgezet zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak direct en afspraak

“Succes ligt in elke actie besloten”

Scroll naar top