Zakelijke consulten

Praktijk & Telefonisch

Praktijk consult, coaching, troubleshooter

Al jaren bezoeken en contacteren ondernemers en leidinggevenden Ronald, zowel telefonisch, als in de praktijk, om mee te kijken in zaken waar tegenaan gelopen wordt en hoe u succesvoller kan worden in uw onderneming of organisatie.

Tijdens een consult wordt er oplossingsgericht gekeken en krijgt u handvatten aangereikt die direct toepasbaar zijn. Tijdens deze sessie is Ronald meer een sparringpartner en daagt hij u uit om uzelf opnieuw uit te vinden op zakelijk en persoonlijk vlak. Als troubleshooter werkt hij heel doelgericht om problemen te tackelen, met oplossingen te komen voor conflicten en/of hoe u succesvoller kunt gaan opereren met het oog op duurzaamheid, resultaat en omzetverhoging. Door middel van heldere waarnemingen en een sterk ontwikkelde intuïtie komt hij snel tot de kern. Met bijna 25 jaar ervaring ziet hij snel in wat de meest constructieve manier van handelen is.

U kunt van zijn diensten gebruik maken voor de meest uiteenlopende zaken:

 • Als rechterhand strategisch meekijken in de meest brede zin
 • Een probleem inzichtelijk maken, oplossen of controleren
 • Een probleem inzichtelijk maken, oplossen of controleren
 • Zakelijke groei en ontwikkeling (consultancy)
 • Persoonlijk ontwikkeling (coaching)
 • Het versterken van uw website teksten
 • Het opzetten van een onderneming
 • Marketingstrategieën
 • Het inzichtelijk maken waar het in uw organisatie beter kan
 • Bedrijfsprofielen
 • Het aantrekken(screenen) van de juiste werknemer(s).
 • Vertrouwenspersoon
 • Verhoogde bedrijfsresultaten (meer winst)
Wilt u meer informatie over wat ik voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier of contactgegevens.

Succesplan speciaal voor kleine en startende ondernemers

Kleine zelfstandigen

Ook kleine ondernemers of startende ondernemers kunnen bij Ronald terecht.

Bent u een kleine zelfstandige en wilt u groeien met uw onderneming en meer winst genereren? Dan is het belangrijk om een duidelijke en heldere visie te hebben. Het succes van de onderneming hangt af van het feit of de ondernemer goed in zijn of haar vel zit en helder heeft waar de talenten en drijfveren liggen. Maar zeker niet onbelangrijk zijn de vragen; wat is de ideale doelgroep, of nog belangrijker hoe filter ik de ideale klant uit het aanbod.

Met Ronald aan uw zijde wordt er gekeken naar de missie die u voor ogen heeft en de daarbij behorende visie. U ontvangt persoonlijke en zakelijke inzichten en handvatten die direct toepasbaar zijn. Ronald onderscheidt zich doordat hij feilloos kan invoelen waar voor u de mogelijkheden liggen binnen de markt. Waar bevinden zich de valkuilen binnen uw ondernemerschap? Maar ook welke eigenschappen binnen uw ondernemerschap hebben aandacht nodig. Het belang om hiernaar te kijken weegt volgens Ronald net zo zwaar, als het uitlichten waarin wel wordt uitgeblonken.

Ondernemen bestaat uit vele facetten. Pas bij een totaal overzicht van alle facetten, kan er sprake zijn van duurzaam succes. Dit vindt plaats vanuit kerncommunicatie en zichtbaar leiderschap zowel zakelijk als privé. Als sparringpartner of als bedrijfscoach zet Ronald u in uw kracht, zodat u met een scherpe en heldere visie de doelen bereikt die zakelijk uitgezet zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak direct en afspraak

Startende ondernemers

Bij het opzetten van een onderneming komt veel kijken. Het is niet zomaar iets en u wilt het zo goed mogelijk doen. Er zijn duizend en één dingen waar u aan moet denken. Als ondernemer moet u beslissingen durven nemen die niet altijd makkelijk zijn. Individuen die voor het eerst een onderneming oprichten, komen er in de praktijk vaak al snel achter dat het idee en het concept voor de onderneming in de uitvoering lastiger blijkt te zijn dan vooraf bedacht was.

Heeft u al een logo? Een website? Wat is de doelgroep die u wilt bereiken? Wat is voor u de ideale klant? Heeft u een duidelijke huisstijl en straalt uw identiteit door naar uw teksten? Is het verdienmodel realistisch? Welke wet- en regelgeving is van toepassing en zijn er vergunningen nodig? Is de concurrentie groot? Waarin bent u onderscheidend? Wat zijn uw doelstellingen?

Een heel rijtje vragen die elk op zichzelf staand nog weer andere vragen oproepen.

Maar al te vaak verliest een startende ondernemer hierdoor het overzicht of loopt vast in een wirwar van zaken, waardoor de visie uit het oog verloren wordt. Het is fijn om juist dan iemand naast u te hebben die met u mee kijkt om op koers te kunnen blijven.  Door zijn jarenlange ervaring en kennis neemt Ronald u mee op de bijzondere reis binnen het ondernemerschap. Investeer in uzelf en uw onderneming! Wordt een zichtbare leider die persoonlijk in balans is en zakelijk duurzaam succes nastreeft!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak.

“Succes ligt in elke actie besloten”

Scroll naar top