De vernieuwde zakelijkheid ís het nieuwe normaal!!!

Voorwoord

 

We leven in een tijd van veel veranderingen. Doen zoals we deden werkt niet meer en grote groepen mensen staan op om anders te willen leven en zijn. Aangewakkerd door veel verontrustende zaken als coronavirus, klimaatverandering, ontbossing, te veel consumeren, 5G en de te grote invloed van geld op onze maatschappij komen we steeds meer tot het besef en tot het inzicht dat vasthouden aan oude waarden losgelaten moet gaan worden.

 

Open staan voor verandering, is je niet alleen kwetsbaar opstellen. Anders gaan denken en doen, waarbij onze cognitieve eigenschappen ingezet worden naast en zeker zo belangrijk, ons gevoel. Intuïtief handelen vanuit je innerlijke kracht zorgt voor goede keuzes.

 

Dit boek gaat over veranderingen in de maatschappij en aangeboden handvatten voor hervorming in jezelf die noodzakelijk zijn om als mens meer geluk en levensvreugde te ervaren, in een zowel zakelijk, als economisch opzicht, welke vraagt om andere leiders en een andere benadering van de markt en omgang met mensen.

 

Wanneer u dit boek leest als een roman zal uw leven niet veranderen en zal de doelstelling van de schrijvers niet tot persoonlijke groei leiden. Echter, wanneer u dit boek leest met de intentie en lef om zaken anders te bekijken, kritisch te zijn naar jezelf en je omgeving, stappen zou durven zetten om vanuit eigen kracht verandering te omarmen dan zal je leven anders gaan stromen.

Je gaat de simpelheid van direct en duurzaam succes direct ervaren.

 

Wil je meer passie, levensgeluk, je potentieel vergroten, slimmer werken, gezonder leven, minder stress, succes, empathie en meer op intuïtie sturen en dicht bij jezelf blijven, dan is dit boek een must om te lezen en als naslagwerk te gebruiken.

 

De juiste beslissingen neem je in het nu, klaar voor transitie?

Ik ben u voorgegaan en ervaar dat de vernieuwde zakelijkheid al ruim 10 jaar wordt toegepast door mij. 2020 is voor mij een jaar in transitie, waarbij ik een enorme persoonlijke groei en ontwikkeling doormaak en nog meer beslissingen neem op basis van intuïtie en onderbuikgevoel. Mijn brein is in deze een goede secondant. Ik wens u na het lezen van dit boek hetzelfde toe.

Change is good – re-arrange your perspective

Ik wens u veel leer- en lees plezier!

 

Rolf Bakx

Managing Director, The ROMO Group

 

 

De vernieuwde zakelijkheid geeft u en uw organisatie een vernieuwende blik over hoe u op een simpele manierdirect en duurzaam succes kunt bereiken zowel zakelijk als privé. Ronald Rhijnsburger neemt u mee naar een volgende level.

Door een andere kijk, manier van denken, communiceren en handelen zult u efficiënter, krachtiger en meer empathisch in het leven komen te staan.

Succes is een manier van leven en ligt in elke actie verscholen.

 

In de theoriegedeelte worden oude patronen, structuren en systemen kritisch onder de loep genomen. Een nieuwe manier van benaderen als mens wordt hier inzichtelijk gemaakt.

Het oude maakt plaats voor het nieuwe. Het praktijkgedeelte geeft praktische, direct toepasbare en waardevolle handvatten die kunnen leiden tot constructieve ideeën waardoor succes heel gewoon blijkt te zijn.

 

 

Met gastschrijvers als o.a Rolf Bakx, Wietze Snaak, Erik de Koning, IJsbrand Chardon, Robert Althuis, Ton geilenkirchen, Susanne veenendaal, Edwin Wierda, Marco Ekelmans, Athur van Dedem, Hugo Rots en Minique Jorritsma

De vernieuwde zakelijkheid

 

 

Bedankt voor u bestelling
€ 39,95

€ 24,95

 • 2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding

Recensies

Commentaren: 9
 • #9

  John (maandag, 31 januari 2022 12:33)

  Goed boek, in één keer uitgelezen en echt goede tips waar ik wat mee kan.
  Ga het boek nog eens lezen en kijken of ik nog meer veranderingen in mijzelf en in mijn bedrijf kan aanbrengen.
  Super bedankt Ronald!

 • #8

  Kees (zaterdag, 29 januari 2022 17:58)

  Wat heb jij toch een ontzettend goed boek geschreven!
  Ik heb het gelijk in mijn bedrijf doorgevoerd en het werkt!!!

  Gr Kees

 • #7

  Irene (zaterdag, 29 januari 2022 17:58)

  Ik heb dit boek aan mijn man cadeau gedaan en hij was er heel erg blij mee.
  "Anders ondernemen" noemt hij het en hij bladert elke avond even door het boek heen. En het leuke is, elke avond krijgt hij inzichten hoe hij het anders kan doen.
  Dit boek heeft hij nu al twee weken en hij voelt de energie veranderen.
  Namens mijn man Bert, heel hartelijk bedankt.

  Groetjes Bert & Irene

 • #6

  Sjoerd (zaterdag, 29 januari 2022 17:57)

  (vrijdag 12 maart 2021 12:56)
  Allereerst wil ik je completeren met het consult wat ik van jou heb mogen ontvangen in het prachtige Epen.
  Alle vragen die ik had waren zo beantwoord, waardoor er nog tijd overbleef voor zaken die ik eigenlijk weg had gestopt.
  Ik heb gelijk jouw zakelijk boek gekocht en thuis ben ik gaan lezen. De energie die ik door de woorden heen voelde, zorgde ervoor dat ik de lessen zo snel tot mij kon nemen en mij de zakelijke kant van mij en mijn onderneming nog beter ging begrijpen. Niet alleen de mooie kanten, maar ik zag gelijk waar het beter of anders kon. Nu ondanks de corona doet mijn bedrijf het beter dan normaal.
  Nogmaals heel hartelijk dank voor het mooie consult en dit prachtige boek wat je hebt geschreven.

  Mvg. Sjoerd

 • #5

  Charlotte B (zaterdag, 29 januari 2022 17:57)

  (donderdag 10 december 2020 18:55)
  Op dit moment ben ik de tools die in het boek staan in de praktijk aan het brengen en ik kan niet anders zeggen dat ik verbaast ben over het resultaat. Door naar jezelf te gaan kijken kun je ook naar je bedrijf kijken. De bewustwording die mij deed veranderen heeft mij grote inzichten gegeven.
  Ik ben erg blij met het boek en hij ligt naast me op het nachtkastje en zo nu en dan lees ik weer een stukje terug waardoor ik een jaaa moment ervaar.
  Voor de bewuste ondernemers is dit boek zeer zeker een aanrader om de evenwicht tussen mens en bedrijf te vinden.
  Complimenten Ronald voor jouw mooie schrijven en de diepere lessen die verweven zitten in dit boek.

  Charlotte B

 • #4

  Ruud (zaterdag, 29 januari 2022 17:56)

  (maandag 19 oktober 2020 12:22)
  Voor mijn verjaardag kreeg ik het boek “De vernieuwde zakelijkheid” En mijn eerste gedachten was; alweer een zelfhulp boek die niets bijdraagt, maar mijn nieuwsgierigheid won het van mijn oordeel. Ik ben gaan lezen en het werd me opeens allemaal duidelijk. Hoe kan je een onderneming runnen/beginnen als je niet op alle fronten in balans bent met jezelf en met je werk en je werknemers/gevers. Zo duidelijk omschrijfbaar, de vragen lieten mij inzien dat er nog werk te doen was aan mijzelf en dat ik niet daarvoor de andere kant op moet gaan kijken. Succes kan alleen behaald worden en/of blijven als de balans in mij en in mijn bedrijf zit. Dit is anders zaken doen, dit is een zelfhulpboek die WEL werkt!!

  Ruud A’dam

 • #3

  Martijn (zaterdag, 29 januari 2022 17:54)

  (donderdag 23 juni 2020 12:22)
  Super boek “De vernieuwde zakelijkheid”
  Voor je een onderneming gaat starten een “must read” boek!!!
  Jee, wat kwam ik mezelf tegen door de vragen die er in staan, maar er is mij nu zoveel meer duidelijk geworden.
  De schrijver van dit boek weet het heel mooi en duidelijk te formuleren.
  Aanrader dus!

  Martijn

 • #2

  Claudia (zaterdag, 29 januari 2022 17:53)

  (woensdag, 08 mei 2019 20:53)
  Buitengewoon boek!
  In één ruk uitgelezen maar stukken herlezen is de moeite waard om de diepte van de betekenis of interpretatie ervan door te laten werken.
  Door alles nèt iets rustiger en met meer aandacht te doen mag ik meer stilte ervaren. Er is rust in mij gekomen dankzij dit boek. Dank!

 • #1

  Linden (zaterdag, 29 januari 2022 17:53)

  (maandag 4 mei 2020 20:21)
  Wat een goed boek!
  Zeker nu we die moeilijke tijd ingaan van COVID
  Heb het boek in één adem uitgelezen.
  Zeker de moeite waard voor ondernemers.

  Met vriendelijke groet
  H. vd Linden