Healing & Reading-Sessie

Vanuit mijn praktijk in Epen, gelegen in het stiltegebied in het heuvellandschap van Zuid-Limburg, (ook wel het “Bronnenlandschap” genoemd) geef ik Healing-Sessies.

Onder begeleiding van mijn gidsen ontvangt u tijdens deze ongeveer 3 uur durende sessie, de energie om weer dichter bij  uzelf te komen en te blijven.

De helende energie neemt u mee en zal u helpen om dichter in verbinding te komen met datgene waarvoor u hier op aarde bent gekomen.

Voorafgaand aan de Healing-Sessie verbind ik me in de ochtend al met uw energie.

Dat kan voor u al merkbaar zijn.

Ik vraag onze gidsen om energie en bescherming tijdens de sessie.

Tijdens de Healing & Reading duik ik samen met u de kern in en mag u inzichten krijgen in en over uw situatie.

Tijdens de sessie mag u alles vragen over en voor uzelf: relaties, werk enz.

Met hulp van onze beider gidsen, mag er helderheid komen, in zowel geestelijke als lichamelijke issues.

Wat kun je verwachten?

Healing-Sessies zijn sessies, waarbij onze beider gidsen u weer even laten voelen, waarvoor u hier naar aarde toe bent gekomen.

Deze Healing-Sessie is voor iedereen die zich op het spirituele vlak begeeft, dus ook voor coachen en therapeuten.

We hebben allemaal een missie hier op aarde en dat is weer het thuiskomen vanwaar wij eens vertrokken zijn.

De lange reis die we allen hebben gemaakt heeft als doel; bewust worden van wie we al zijn.

 

Tijdens de Healing-Sessie laat ik u weer even thuiskomen.

De liefdevolle energie van de gidsen en de energie van het huis, zullen ons naar een andere staat van liefde brengen.

Deze liefde is alles omvattend en zal een nieuwe poort openen in uzelf.

Deze liefde (ook wel het “Christus-bewustzijn” genoemd),

zal voor altijd in uzelf verankerd blijven en u zal er altijd naar terug kunnen gaan.

Mijn doel, maar ook mijn missie is om degene die er klaar voor zijn,

weer thuis te brengen vanwaar ze lang geleden vertrokken zijn.

 

Na de Healing-Sessie stuur ik u de thuisstudie "Ont-moet jezelf" (Gratis) die ten doel heeft uzelf nog beter te leren kennen.

Door de cursus op uw eigen tempo te volgen, blijf je in contact met uzelf en in verbinding met de energie die er tijdens de Healing-Sessie mocht gaan stromen

 

De Sessie zal in mijn praktijk in Epen Zuid-Limburg gegeven worden.

 Mocht je nog vragen hebben over deze liefdevolle Healing-Sessie, neem dan gerust contact met mij op.

 Mijn mail adres is: ronaldrhijnsburger@outlook.com

Inhoud van de Healing-Sessie

Een Healing & Reading sessie met lunch of Limburgse vlaai

Gratis thuiscursus "Ont-Moet jezelf" t.w.v. €149.00

Gratis boek "De Salon Filosoof"

De vergoeding voor deze Healing-Sessie bedraagt in totaal: €333,-

(Factuur excl. 21% BTW)

Krachtplek

Ons huis dat net buiten het kleine dorpje Epen ligt,(ook wel het ‘Bronnenlandschap’ genoemd) is gebouwd aan de rand van een heuvel.

Onder het huis loopt een bron, die voor een mooie en krachtige helende energie in en om het huis zorgt.

De architect die de tuin destijds ontwierp, heeft dit zeer bewust gedaan

(Yin/Yang). Alles staat namelijk op de juiste plek. 

De natuur is hier hemels!

Mocht u overwegen om voor deze Healing-Sessie te kiezen, dan raad ik u aan om ook een wandeling te gaan maken in dit mooie landschap.

Tegenover het huis loopt u namelijk direct het natuurgebied van het Limburgse ‘Heuvellandschap’ binnen.

Een stiltegebied, waar de stilte u met open armen zal ontvangen.

Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding
Voor meer info, klik op afbeelding

Boeken/Eigen werk

 Mijn eerste boek "De Salon Filosoof" een Spiri/Rouw Roman. Uitgebracht  in April 2019

Mijn tweede boek "De vernieuwde zakelijkheid" Bewust ondernemen.

Uitgebracht in April 2020

Mijn derde boek "Dagboek aan mijn overleden vader" een boek over het rouwproces. Uitgebracht in Maart 2021

Mijn vierde boek “Glimlach van mijn hart” Biografie van Anne Nieuwenhuizen.

 Uitgebracht Februari 2022

klik op de afbeelding
klik op de afbeelding
klik op de afbeelding
klik op de afbeelding
klik op de afbeelding
klik op de afbeelding
klik op de afbeelding
klik op de afbeelding

Een reactie in het "Gastenboek" is altijd welkom!

Commentaren: 11
 • #11

  Eleonora Harks (maandag, 27 juni 2022 12:23)

  van drager naar brenger

  Met dankbaarheid schrijf ik hier mijn beleving over de sessie met Ronald en wat het me tot nu toe gebracht heeft. Van drager naar brenger wat betekend dat eigenlijk. Met de drager bedoel ik, die als emotionele ondersteuner het leed onbewust mede op zich neemt ter ontlasting voor de (voor)ouders. Zo ook kunnen plaatsen de keuze van mijn Zoon om niet langer te willen leven en ik hem dood aantrof op zijn bed. Een proces van twee jaar rauwe rouw in mijn lichaam en werd deze steeds zwaarder voor me. Nadat ik mijn vrouwen lijn van binnen naar buiten had gekeerd en vele bewegingen in mijn vaderslijn had gezien, bleef mijn lichaam om iets anders vragen. Mijn Hartenpijn en mijn eenzaamheid gevoel was uitputtend en vroeg om puurheid openheid en liefde. Maar ja als het hart is dicht geslipt hoe krijg je dan de ruimte om de liefde te laten stromen. Na wat “inwerk tijd” door Jolanda haar sprookjes en de hulp een ander, werd ik 15 Juni 2022 bij de voordeur begroet en zat ik tegenover Ronald. Ik wist dat alles zou veranderen na deze ochtend, ik snakte naar ruimte in mijn lichaam mijn zijn vertelde me steeds weer het is TIJD. De eerlijkheid in alle veiligheid die puur zonder waardeoordeel me tegemoet kwam is van ongekende kwaliteit. De wonderschone Liefdevolle Bron van weten opende zich door Ronald heen, en zo kon ik toestaan mijn hart te laten raken en dat los te laten wat niet meer dienst doet aan mijn Zijn. Een bekwaamheid van een waar Meester, zoals hij zich in dienst heeft gesteld aan het grotere geheel, geen ego geen eigen belang geen hoogdravende kennis geen vergelijking met anderen die als een lawine over je heen gestrooid wordt. Totale zuivere gespreksvoering vanuit respect en liefde voor de mens en in dit geval mijn Zijn mijn geschiedenis, mijn rauwe rouw hartenpijn en mijn keuzes in het leven. Zo ook de openheid om alles te benoemen zoals het is, en daar horen ook de minder mooie keuzes bij die benoemd werden.
  Een grote verademing voor me om zo puur in stiltes en conversatie met Ronald, deze Meester, te mogen zijn. Ik kreeg mooie “opdrachten” mee voor de komende zes maanden en ging het boek de Salon Filosoof onder mijn arm mee. Nu bijna veertien dagen later, is mijn hartenpijn niet meer daar, mijn gehoor is zoveel meer en breder qua toon., ik voel geen eenzaamheid meer en ben zeker niet alleen. Ik heb mijn gidsen ontmoet en voel me gewild om samen met hen aan het werk te gaan, ik schilder weer elke dag, ik voel de levensenergie door me heen bewegen, mijn eigen waarnemende vermogen is dieper aanwezig en ik heb het leven weer lief en kan nu gaan brengen waarvoor ik hier ben. Tuurlijk is het eureka geen 24 uur per dag, maar in mijn eigen bronkracht zijn is dat nu een peulenschil. Het is niet dat Ronald alles even voor je oplost, het eigen inner-werk eraan voorafgaand en dat wat na de sessie nodig is blijft voor jezelf en de keuzes die je maakt.

  Mijn dankbaarheid is groot, voor jouw Meesterschap maak ik een diepe buiging.
  To light alone I bow,


  Lieve zielsgroet, Eleonora

 • #10

  Johanna van Vlietlanden (dinsdag, 01 maart 2022 13:29)

  Wat een warm welkom als je bij Ronald binnenstapt.
  Ronald zit vol met humor en als hij iets verteld over een ander dan heeft hij het eigenlijk over jou. Je herkent jezelf in die ander, wat eigenlijk confronterend, maar tegelijk ook heel erg grappig is. Hij kwam tijdens mijn sessie echt in een trancestaat en hij bleef maar doorpraten, waardoor de sessie iets uitliep.
  De heerlijke lunch was echt een verassing!
  Inmiddels ook de thuiscursus meerdere keren gedaan, wat een mooie aanvulling was van de sessie.
  Ik kan je zeer zeker Ronald aanraden! Ik heb het gecombineerd met een dagje Zuid-Limburg om daarna heerlijk te gaan wandelen in het stilte gebied.

  Johanna van Vlietlanden

 • #9

  Nettie (maandag, 07 februari 2022 13:38)

  Ik heb een healing sessie van Ronald gekregen en ik kan alleen maar zeggen: het is een aanrader!
  Bedankt Ronald

 • #8

  Antoinette (zaterdag, 16 oktober 2021 10:38)

  Dank je wel lieve Ronald voor jouw mooie woorden en inzichten.
  Nadat ik bij jou ben vertrokken, was het of mijn wereld een totaal andere kleur had gekregen.
  Ik zag de groene heuvels, de zon die er op scheen en ik zag hoe de wereld ook kon wezen.
  Mijn ogen gingen nog meer open en het voelde of ik op wolken liep.
  Zoveel inzichten, zoveel puzzelstukjes die voor mij nu op zijn plek vallen, ongelofelijk!!
  Dank je wel nogmaals!

  Lieve groet Antoinette

  P.s Voor iedereen die dit leest, inverteer in jezelf en maak een afspraak met Ronald.
  Het is zeer zeker de moeite waard om af te reizen naar het zuiden van Limburg.

 • #7

  Anneke (vrijdag, 08 oktober 2021 17:25)

  Gisteren een Healing sessie van Ronald gekregen, en ik kan u het zeer zeker aanraden.
  Met een heerlijke brunch hebben we zitten praten.
  Er zijn veel inzichten tot mij gekomen en nu nog steeds vallen er puzzelstukjes op zijn plaats.
  Dank je wel Ronald, ik kom snel nog eens langs.

  Liefs Anneke

 • #6

  Madelon de Hond (vrijdag, 27 augustus 2021 13:19)

  Vorige week was ik op vakantie in het zuiden van Limburg.
  En als je op vakantie gaat naar het uiterste zuiden, dan is een bezoek aan Ronald Rhijnsburger zeer zeker een must!

  Een aantal weken geleden heb ik dan ook al een afspraak gemaakt, en vorige week was het dan eindelijk zover.
  Ik heb er echt naar uitgekeken, en wist niet zo goed wat ik er bij mocht voorstellen.
  Ik kwam aan in een prachtig landschap vol heuvels en mooie bomen, de zon scheen en dat was al een goed begin.
  Eenmaal bij Ronald aangekomen voelde ik me gelijk op mijn gemak. De energie in het huis was erg hoog, waardoor ik er even van moest bijkomen. Dit had ik nog nooit zo ervaren.
  De Healing sessie was prachtig! Ik weet eigenlijk niet goed hoe ik dat onder woorden moet brengen, maar ik was in een andere staat van bewustzijn. Het voelde als thuis, het voelde zo liefdevol… Ik kan er geen goede woorden aan geven.
  We hebben nog even samen geluncht, met lekkere broodjes en nog meer lekkers, maar de tijd ging helaas zo snel voorbij.
  Ik heb tijdens mijn vakantie op een roze wolk gelopen en nog steeds vallen er puzzelstukjes op zijn plaats, waardoor ik weer in nieuwe processen kom.

  Ben bij veel Mediums geweest, heb aan veel retraites mee gedaan, ik dacht dat ik alles op spiritueel gebied wel had gezien, maar dit is totaal andere koek.

  Bedankt Ronald, ik ben je eeuwig dankbaar!

 • #5

  Els v B (donderdag, 27 mei 2021 15:45)

  Onwijs mooie healing/inzichten van Ronald gehad.
  Het was een openbaring.
  Zeer zeker een aanrader!!

 • #4

  Robert (donderdag, 27 mei 2021)

  Ik weet niet wat er is gebeurd toen ik bij Ronald kwam, maar het heeft mijn leven op zijn kop gezet.
  Al jaren zat ik vast in mijzelf, mijn relatie en mijn werk.
  In de week na de reading, heb ik mij verwonderd over wat er allemaal gebeurde.
  Of er sluiers doorbroken werden.
  Voor het eerst sinds jaren hebben mijn vrouw en ik weer die chemie gevoeld die wij zolang kwijt waren.
  Voor het eerst sinds lange tijd, voelde het weer alsof we een team waren die het over de toekomst hadden in plaats van te strijden tegen elkaar.
  Op mijn werk kreeg ik eens vanuit het niets een schouderklop van mijn baas. Hij zei: “wat ben je toch een trouwe troubadour”. Niets voor hem om dat te zeggen, maar het gebeurde wel!
  Ik kan nog uren doorgaan en ik weet echt niet of het door Ronald zelf komt, maar er is iets gebeurd met me, waardoor ik weer positief in het leven sta.
  Kan ik Ronald aanraden……..Ja, maar weet waar je aan begint!

  Robert.

 • #3

  Karin Hagoort-Meuwese (vrijdag, 07 mei 2021 08:38)

  Hoi Ronald, wat ben ik blij dat ik jou verleden jaar opeens tegenkwam op Facebook met een mooi stuk uit de Salon filosoof , het sprak me enorm aan! Het kwam precies op het goede moment, ik was net mijn zusje verloren. Ik heb het boek gelijk gesteld en in één keer uitgelezen omdat het zo heerlijk geschreven is! Het heeft mij echt de ogen geopend en troost geboden. Daarna heb ik ook de cursus aangeschaft en het ook het boek van Jolanda gekocht, wat ook al zo mooi en liefdevol is geschreven met korte mooie spirituele verhaaltjes.
  Jullie helpen mij door een moeilijke fase heen met jullie mooie boeken. Ook het dagboek aan mijn vader heb ik gelijk besteld bij je zodra hij uitgegeven was... Wat ook weer een heel mooi en leerzaam boek is geworden wat veel inzichten geeft.
  Het heeft gewoon zo moeten zijn dat jullie op mijn pad kwamen tijdens mijn rouw om mijn zusje!
  Dank jullie wel dat jullie er zijn!
  Blijf schrijven allebei!
  Ik hoop ooit een keer je kant op te kunnen komen voor een sessie... Ik denk dat dit mij erg zal helpen omdat ik al 2 jaar een burnout heb... en zoekende ben naar wat goed voor mij is en wat mijn doel is... Een welk pad ik moet gaan bewandelen
  Daarbij lijkt me ook heel leuk om je in het echt te ontmoeten! Ik ben echt fan geworden.. ha ha ha..
  Maar dat zal nog wel even duren want daar moet ik echt voor gaan sparen!

  Warme groet
  Karin

 • #2

  S. D. L (vrijdag, 07 mei 2021 08:19)

  Een overzichtelijk website is dit. Ik heb al een aantal consulten gehad van Ronald waarin hij aandacht heeft voor je als persoon, met aandacht naar je luisterd. Echt samen in gesprek zijn en je de nodige handvaten geeft. Ook heb ik 2 boeken van Ronald en een boek van Jolanda. Het zijn makkelijk te lezen boeken waarin momenten van herkenning in voorkomt.
  Dank hiervoor.

 • #1

  Roland (maandag, 03 mei 2021 11:29)

  Dank je wel lieve Ronald voor je sessie van afgelopen zaterdag.
  Ik zit nog steeds in een soort van roes.
  De liefde die ik heb ontvangen is niet van deze wereld, maar toch zie het in jou en in mij en in alles wat ik om mij heen zie.
  Vindt het nu ook moeilijk om dit gevoel onder woorden te brengen, maar weet dat ik je zeer dankbaar ben voor wat je mij hebt gegeven.

  Namasté

U kunt bellen, een WhatsApp of SMS bericht sturen naar:

Bel: 06-37686615 voor het maken van een afspraak!


Helderziend Medium Paragnost Ronald Rhijnsburger

Klik op afbeelding voor meer informatie...